Life

Ea este sirenă în viața reală! Câștigă o sumă uluitoare ca să-și țină respirația sub apă

Ea este sirenă în viața reală! Această tânără de 28 de ani câștigă o sumă uluitoare ca să-și țină respirația sub apă câteva minute.
03.07.2023 | 22:40
Ea este sirena in viata reala Castiga o suma uluitoare ca sasi tina respiratia sub apa
Ea este sirenă în viața reală! Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

O femeie de 28 de ani este sirenă în viața reală. Aceasta câștigă o sumă uluitoare de bani pentru a-și ține respirația sub apă.

Ea este sirenă în viața reală! Cât câștigă pentru a sta sub apă câteva minute

Felicia Flaherty este numele femeii care este sirenă în viața reală. Sarcina acesteia zilnică este să își țină respirația cât mai mult sub apă.

ADVERTISEMENT

Sirena din viața reală lucrează la un parc acvatic, iar ea este atracția principală pentru copiii care vin aici. Felicia Flaherty poate să-și țină respirația sub apă chiar și trei minute!

Tânăra este absolut îndrăgostită de jobul ei și spune că nimic nu se poate compara cu uimirea de pe fețele oamenilor când o văd ca sirenă.

ADVERTISEMENT

„Îmi place să fiu o sirenă profesionistă pentru bucuria pe care o aduc și pe care o împărtășesc cu ceilalți.

Minunea, uimirea și inspirația pe care le împărtășesc prin arta spectacolului de a fi sirenă sau de a filma sub apă nu se compară cu absolut nimic din ce am trăit până acum”, a declarat tânăra, conform Mirror.

ADVERTISEMENT

Coada de sirenă este deja normală pentru tânără

Tânăra care e sirenă în viața reală spune că simte că ceva îi lipsește atunci când înoată fără coada ei de sirenă. Felicia Flaherty spune că coada de sirenă deja i-a devenit a doua piele și nici nu o mai simte.

„Când înot normal, simt că lipsește ceva. Nu se simte la fel ca atunci când înot precum o sirenă. Oricine poate fi o sirenă, indiferent cine ar fi. Coada se simte ca o a doua piele.”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT

Tânăra este plătită cu 300 de dolari pe oră la parcul acvatic la care muncește zilnic. Aceasta este angajată și pentru diverse alte activități, inclusiv reclame sub apă.

Aceasta este scafandru în mod oficial din 2018, dar a făcut parte și din echipa de înot a școlii sale. Tânăra face inclusiv ședințe foto sub apă, iar o dată a fost pusă să și cânte în mare.

ADVERTISEMENT