Life

Ea este ziarista care a rămas gravidă cu Ion Țiriac. E cu 30 de ani mai mică decât miliardar. Două mari bucurii i-a oferit afaceristului

Cine este ziarista care a rămas însărcinată cu miliardarul Ion Țiriac. Este mai mică decât el cu 30 de ani. Bucuriile pe care i le-a oferit afaceristului.
17.09.2023 | 11:51
Ea este ziarista care a ramas gravida cu Ion Tiriac E cu 30 de ani mai mica decat miliardar Doua mari bucurii ia oferit afaceristului
Ce origine are ziarista care a fost iubita lui Ion Țiriac. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ion Țiriac (84 ani) s-a remarcat de-a lungul timpului prin cariera impresionantă în tenis, afacerile care îi aduc miliarde și prin relațiile cu femei celebre și frumoase. Printre cele care i-au furat inima se numără și o ziaristă, care a rămas gravidă cu miliardarul.

Cu ce ziaristă s-a iubit Ion Țiriac

Ion Țiriac se află în topul celor mai bogați români, potrivit Forbes, iar până la cei 84 de ani a avut parte de multe experiențe. Dincolo de carieră și averea sa impresionantă, estimată la peste două miliarde, s-a iubit cu unele dintre cele mai frumoase femei, de diferite naționalități.

ADVERTISEMENT

Una dintre cuceririle lui Ion Țiriac a fost handbalista Erika Braedt, cu care s-a căsătorit în 1963. Se spune că și-au purtat o dragoste profundă, dar la un moment dat nu au mai funcționat lucrurile, iar Erika ar fi călcat strâmb. Concret, l-ar fi înșelat pe fostul tenismen cu regizorul român Sergiu Nicolaescu.

Ion Țiriac a încercat să-și facă o altă relație după separarea de Erika Braedt. S-a cuplat cu fostul fotomodel Mikkette von Issenberg, de origine americană și care a pozat pentru branduri și reviste celebre. ”Vogue”, ”Marie Claire” sau ”Elle” sunt o parte dintre publicațiile cu care a colaborat.

ADVERTISEMENT

Câți copii are Ion Țiriac

Miliardarul a devenit tată pentru prima oară în relația cu Mikkette von Issenberg. Fotomodelul i-a dăruit un fiu. În 1976 venea pe lume Ion Alexandru Țiriac, astăzi cunoscut în spațiul public și ca Ion Ion sau Ion Țiriac jr și a cărui poveste de dragoste cu Ileana Lazariuc a fost intens dezbătută în presa mondenă.

În pofida sentimentelor puternice, nici relația cu fotomodelul american nu a fost una eternă pentru Ion Țiriac. După despărțirea de ea, a cunoscut-o pe Heather MacLachalan, alături de care a trăit din 1984 până în 1992. Ulterior, a cunoscut-o pe Sophie Ayad, o ziaristă din Egipt.

ADVERTISEMENT
ioana tiriac
Fiica lui Ion Țiriac. Sursa foto: Instagram

Cele două mari bucurii pe care ziarista i le-a făcut lui Ion Țiriac

Sophie Ayad i-a făcut două mari bucurii fostului sportiv: pe Ioana, fetița lor, și pe Karim, fiul lor. Ioana, de altfel, este unica fiică a miliardarului și uimește cu frumusețea sa la cei 26 de ani. Cu toate că i-a oferit doi copii, Ion Țiriac nu a rămas împreună nici cu jurnalista.

Sophie Ayad are 53 de ani și locuiește în Miami acum, alături de Ioana și Karim. Ea lucra pentru revista ”Bunte” când l-a cucerit pe fostul tenismen. Puțini au crezut în dragostea lor, mai ales că jurnalista este cu 30 de ani mai mică decât Ion Țiriac. Într-un interviu mai vechi, și-a exprimat iubirea față de Ion Țiriac, deși nu mai formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

”Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei”, a transmis jurnalista egipteană pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT