Life

Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima, a făcut primii pași de una singură, după ce a ieșit din comă: “Minunea cea mai mare s-a produs”

Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima, s-a trezit din comă în ianuarie, iar recent a făcut primii pași de una singură. Cum a fost surprinsă.
07.03.2023 | 23:56
Ecaterina fiica preotului Nicolae Dima a facut primii pasi de una singura dupa ce a iesit din coma Minunea cea mai mare sa produs
Fiica părintelui Nicolae Dima a făcut primii pași de una singură. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica preotului Nicolae Dima, Ecaterina, a făcut primii pași de una singură. Aceasta a ieșit din comă în ianuarie, după ce a suferit o operație dificilă pe creier. Apropiații fetei au trecut prin clipe dificile și s-au rugat pentru ea.

Fiica preotului Nicolae Dima, Ecaterina, primii pași de una singură, după ce a ieșit din comă. Cum a fost surprinsă

Familia preotului Nicolae Dima a trecut prin momente foarte grele după ce fiica acestuia, Ecaterina, în vârstă de 12 ani, a intrat în comă în urma unei operații pe creier. Inițial, fetița a ajuns la spital din cauza unor dureri cumplite de cap.

ADVERTISEMENT

Medicii au descoperit, ulterior, că era vorba despre o tumoare aflată chiar în mijlocul creierului. În urma operației, Ecaterina a fost în comă timp de o lună. Părintele Nicolae Dima s-a rugat pentru sănătatea ei și i-a rugat pe oameni să facă la fel.

Fata a trecut de două ori printr-un stop cardio-respirator, lucru care i-a îngrijorat pe cei dragi. Din fericire, starea de sănătate a fiicei preotului s-a îmbunătățit, iar aceasta s-a trezit din comă în ianuarie.

ADVERTISEMENT

Mai mult, recent, Ecaterina a reușit să facă primii pași de una singură. Părintele Vasile Ioana a distribuit, pe pagina sa de Facebook, o imagine cu preotul Nicolae Dima și cu Ecaterina, care a fost apreciată de zeci de mii de persoane.

“Cel mai fericit tătic din lume!!!  Fratele meu, Părintele Nicu Dima, omul care a stat non-stop cu Ecaterina și care, împreună cu dna Cătălina, au devenit cei mai dedicați TERAPEUȚI!  Aveți în această fotografie cea mai frumoasă imagine a minunii-Ecaterina!  

ADVERTISEMENT

În schimbul de priviri dintre tată-fiică, se află miracolul: dinspre Părintele Nicu pleacă forța credinței și dinspre Ecaterina pleacă voința puternică ce pune în mișcare trupușorul ei atât de încercat!

Sigur că va fi nevoie de încă multe eforturi până la vindecarea ei completă. Însă minunea cea mai mare s-a produs deja! Acest copil este în viață și aduce multă bucurie atât familiei ei, cât și nouă tuturor, celor ce ne-am rugat pentru ea!”, a scris părintele Vasile Ioana, în dreptul imaginii cu preotul Nicolae Dima și cu fiica sa.

ADVERTISEMENT
Părintele Nicolae Dima și fiica sa
Ecaterina, fiica părintelui Nicolae Dima, a reușit să facă primii pași de una singură. Sursa foto: Facebook

Ecaterina este în proces de recuperare după operație

În urma intervenției chirurgicale suferite, fiica preotului Nicolae Dima are de parcurs un drum lung până să se recupereze complet. Fata a început deja să facă progrese, așa cum se vede și în imaginea postată de părintele Vasile Ioana.

Ecaterina are de urmat multe ședințe de terapie fizică pentru a se recupera. Cheltuielile sunt foarte mari pentru familie și depășesc suma de 200.000 de euro.

“Am achitat, cu ajutorul unor prieteni, 91 de mii de euro pentru o parte din cheltuielile generate de spitalizare, pentru primele trei luni.

Vor mai fi și alte cheltuieli, ne așteptăm la asta. În plus, cele trei luni nu vor fi de ajuns pentru recuperare, ci va fi nevoie de încă alte trei luni, din estimările pe care le putem face acum.

Suntem adânc recunoscători tuturor celor care ne-au ajutat și ne ajută în continuare prin donațiile lor.”, a declarat preotul Nicolae Dima pentru Asociația “Salvează o Inimă”, în urmă cu aproape două luni, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags:
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Fostă Miss România, acuzată de răpire în SUA. Scandal uriaș cu soțul american
Fostă Miss România, acuzată de răpire în SUA. Scandal uriaș cu soțul american
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română