Sport

Echipa surpriză la care ar putea juca Olimpiu Moruțan în sezonul viitor: ”Au venit să-l vadă!”

Olimpiu Moruțan are parte de un sezon foarte bun cu Pisa în Serie B și ar putea ajunge din vară la o echipă de top din Europa.
12.04.2023 | 17:42
Echipa surpriza la care ar putea juca Olimpiu Morutan in sezonul viitor Au venit sal vada
Olimpiu Moruțan are parte de un sezon foarte bun cu Pisa în Serie B și ar putea ajunge din vară la o echipă de top din Europa. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Mijlocașul român este om de bază la formația care se luptă pentru promovarea în Serie A, iar impresarul Victor Becali a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICInu se aștepta ca jucătorul să se acomodeze atât de bine în Italia.

Olimpiu Moruțan s-ar putea întoarce la Galatasaray

Olimpiu Moruțan este împrumutat de Galatasaray Istanbul la Pisa până la finalul sezonului, iar în contractul dintre cele două cluburi există o clauză de 5,5 milioane de euro pe care italienii se obligă să o plătească pentru achiziționarea definitivă a jucătorului în cazul în care promovează.

ADVERTISEMENT

Deși a dezamăgit în scurta perioadă petrecută la formația turcă după transferul de la FCSB, se pare că oficialii lui Galatasaray sunt în continuare cu ochii pe jucător și îi monitorizează atent evoluțiile de la Pisa.

Mai mult, turcii au trimis oameni care să-l urmărească pe Moruțan la o partidă din Serie B și se gândesc serios să-l aducă înapoi din vară, după ce îi expiră împrumutul în Italia. Problema ar fi în cazul în care italienii promovează și acea clauză se activează din oficiu, pentru că internaționalul român ar deveni jucătorul Pisei.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali așteaptă să vadă cum decurg negocierile dintre Pisa și Galatasaray

Impresarul Giovanni Becali a vorbit în presa italiană despre situația actuală a lui Olimpiu Moruțan și a confirmat faptul că Galatasaray a trimis o delegație pentru a-l urmări pe jucător la o partidă din Serie B.

”Da, e adevărat din câte știu. Oficialii lui Galatasaray au fost pe Garibaldi Arena la meciul Pisa – Cagliari, iar ulterior au discutat cu Claudio Chiellini despre jucător. E prea devreme să vorbim, mai este suficient timp până pe 31 mai, data la care opțiunea de transfer definitiv expiră.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce vrea să facă Pisa și nici ce vrea Galatasaray. Prețul pentru transferul definitiv este cunoscut, 5,5 milioane de euro. Olimpiu se gândește doar să joace bine și să o ajute pe Pisa în acest final de sezon și la baraj. Nu știu ce au discutat cluburile, dar vom afla în zilele următoare”, a declarat Becali, pentru La Nazione.

În urmă cu două săptămâni, agentul lui Olimpiu Moruțan mărturisea că este convins că jucătorul va rămâne în Italia chiar dacă Pisa nu va reuși promovarea în Serie A și se baza pe evoluțiile constante ale acestuia.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că italienii le-au făcut ofertă celor de la Galatasaray încă din iarnă pentru achiziționarea definitivă a lui Moruțan pentru 3,5 milioane de euro, iar Giovanni Becali a confirmat informația.

ADVERTISEMENT