Fotbal intern

Echipele din Liga 1 nu au uitat de fani și le-au urat „Paște fericit”! Mesajul special al fotbaliştilor Universităţii Craiova! Video

19.04.2020 | 12:43
Echipele din Liga 1 nu au uitat de fani si leau urat Paste fericit Mesajul special al fotbalistilor Universitatii Craiova Video
ADVERTISEMENT

Echipele din Casa Pariurilor Liga 1 le-au transmis fanilor urări odată cu Sărbătorile Pascale, iar fanii au apreciat gesturile frumoase făcute de formațiile preferate.

Urările echipelor din Liga 1 pentru fani de Paște

Formațiile românești din Liga 1 au postat pe paginile de Facebook mesaje cu urări de Paște pentru suporteri, iar fanii au apreciat gestul mărunt, dar plin de însemnătate în plină pandemie.

ADVERTISEMENT

„Vă dorim tuturor un Paște Fericit! #STAIACASĂ”, a fost mesajul clujenilor pentru fani, alături de o poză cu unii dintre cei mai importanți jucători din acest sezon: Giedrius Arlauskis, Mario Camora, Bilel Omrani, Ciprian Deac și Damjan Djokovic.

Mesajul campioanei României pentru fanii ei. Sursă foto: Facebook
Mesajul campioanei României pentru fanii ei. Sursă foto: Facebook

„FCSB vă urează Paște fericit alături de cei dragi și să depășiți cu bine perioada dificilă prin care trecem cu toții!”, a fost mesajul vicecampioanei României pentru fanii echipei.

ADVERTISEMENT

„HRISTOS A ÎNVIAT!”, a fost urarea Universității Craiova, iar în poza postată era un ou decorat în culorile formației din Bănie. Totodată, oltenii au mai postat un filmuleț cu toți jucătorii Craiovei care au transmis mesaje pentru fani.

Mesaje de Paște

? Urările alb-albaștrilor de Paște.#PasteFericit

Posted by Universitatea Craiova on Sunday, April 19, 2020

Mesajele jucătorilor Craiovei pentru fanii olteni:

  • Alexandru Cicâldău: „Vă doresc tuturor un Paște fericit! Hristos a Înviat!”
  • Valentin Mihăilă: „Vreau să vă urez și eu un Paște fericit alături de cei dragi și să ne revedem cu bine la stadion. Forța Știința”
  • Gustavo: „Salut, Craiova! Sărbători de Paște fericite!”
  • Florin Gardoș: „Vă urez un Paște fericit alături de familie și multă sănătate. Să ne revedem cu bine în curând!”
  • Alexandru Mateiu: „Vă doresc un Paște fericit!”
  • Alexandru Mățel: „Vă doresc tuturor un Paște feiricit, luminos, cu bucurii și împlinirea dorințelor”
  • Cristi Bărbuț: „Sărbători fericite și multă sănătate! Hristos a Înviat!”
  • Kamer Qaka: „Salutări! Urez toate cele bune suporterilor Craiovei și Paște fericit tuturor”
  • Mihai Roman: „Vă urez tuturor sărbători fericite și abia aștept să ne vedem la stadion. Paște fericit și Hristos a Înviat!”
  • Dan Buzărnescu: „Vă urez Paște fericit și fiți alături de Universitatea Craiova în campionatul național ELiga 1”
  • Corneliu Papură: „Cu ocazia Sărbătorilor Pascale vă doresc multă sănătate, sper să ne vedem cât mai curând pe vulcanul de pe „Ion Oblemenco! Paște fericit, Hristos a Înviat, multă sănătate!”
  • Marcel Popescu: „Trecem prin momente mai grele, dar sunt sigur că vor fi depășite și în curând ne vom întâlni pe stadion din nou! Oricum, pentru cei care sunt acasă și sunteți izolați fizic, nu spiritual, cu toată dragostea, un Paște fericit, să Dea Dumnezeu să ne vedem cu bine și sănătoși. Numai bine, Doamne Ajută!”
  • Sorin Cârțu: „Bună ziua, iubitori ai fotbalului și suporteri ai Universității Craiova! Vreau să vă mulțumesc și să vă felicit pentru atitudinea pe care ați avut-o în pandemie și să vă rog în continuare să păstrați același comportament. Vă urez sănătate maximă și un Paște fericit!”
ADVERTISEMENT

De asemenea și FC Botoșani le-a urat fanilor „Paște fericit”, cu un design în care stema clubului moldovean era acoperită cu ouă decorative.

„Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș vă dorește ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet liniște, pace și fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi”, a fost postarea medieșenilor.

ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu este singura echipă din play-off-ul campionatului care nu a avut nicio urare pentru fani, dar situația de la club nu este tocmai una bună și probabil sărbătorile Pascale nu au fost cele mai fericite.

Urări și de la echipele din play-out

Viitorul și-a amintit de fanii echipei și le-a transmis un mesaj: Academia Hagi și FC Viitorul vă urează un Paște fericit, liniștit și luminat! ? Deși sărbătorim într-un alt format anul acesta, luăm acest prilej pentru a vă transmite sănătate, putere și realizări în tot ceea ce întreprindeți!”.

Chiar dacă nici Dinamo nu traversează o perioadă foarte bună atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere financiar, „câinii” și-au făcut timp pentru fani, cărora le-au transmis un mesaj lung, înduioșător și sugestiv:

„PAȘTE FERICIT! Bucuria Învierii Domnului, cea mai importantă sărbătoare a creştinităţii, ne aduce linişte, lumină și cele mai frumoase gânduri în alb și roșu în aceste clipe magice.

FC Dinamo București le mulţumește fanilor din toată lumea pentru ataşamentul demonstrat faţă de culorile clubului născut pe 14 mai 1948. Fotbalul s-a oprit, dar suntem convinși că povestea noastră mereu frumoasă va continua cu sprijinul suporterilor. Doar împreună putem fi învingători! HRISTOS A ÎNVIAT!”.

Sepsi le-a transmis fanilor un mesaj cu ocazia zilei de Paște atât în limba română, cât și în limba maghiară: „Sărbători fericite, binecuvântate!?? Áldott, békés ünnepeket!”.

Nici sibienii de la FC Hermannstadt nu au uitat de suporteri și le-au urat toate gândurile bune: „Hristos a înviat! Paște fericit tuturor!”.

„Paște Fericit și multă sănătate tuturor!”, a fost mesajul Chindiei Târgoviște.

După cum se știe, Poli Iași are una dintre cele mai bune echipe de Social Media din echipele care evoluează în prima ligă, iar moldovenii au „recidivat” și cu ocazia Sărbătorilor Pascale:

HRISTOS A ÎNVIAT! Sărbătorile de Paști sunt prilejul de a trece peste grijile cotidiene, nevoile și toate cele rele. Trăim cu speranța că toate cele bune se vor aduna, iar Învierea Domnului ne va da puterea și energia să răzbim”,

Academica Clinceni este singura echipă din play-out care nu a avut un mesaj de Paște pentru suporteri, în timp ce FC Voluntari, ultima clasată, le-a transmis suporterilor:

„Sărbători Pascale pline de Lumină și liniște sufletească! Prețuiți momentele petrecute alături de cei dragi și oferiți-vă puțin timp pentru a descoperi adevăratele minuni ale vieții! HRISTOS A ÎNVIAT! FC Voluntari va urează un Paște fericit!”.

ADVERTISEMENT