Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce echipe din SuperLiga au surprins cel mai mult în acest sezon. Cum arată top 3

La FANATIK SUPERLIGA s-a discutat pe un ton intens despre un sondaj cu privire la echipele care au surprins în actuala ediție din SuperLiga.
16.12.2023 | 14:00
Ce echipe din SuperLiga au surprins cel mai mult in acest sezon Cum arata top 3
La FANATIK SUPERLIGA s-a discutat pe un ton intens despre un sondaj cu privire la echipele care au surprins în actuala ediție din SuperLiga. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe această listă apare și numele lui Dinamo, formație care se zbate în străfundul clasamentului. ”Câinii” au ajuns la 15 meciuri consecutive fără victorie și au șanse extrem de mici să se mai salveze de la retrogradare.

Topul echipelor care au surprins în SuperLiga

Analiștii prezenți în studio la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA au comentat răspunsurile date de suporteri la un sondaj în care erau întrebați care sunt echipele din SuperLiga care au surprins în acest sezon.

ADVERTISEMENT

”Încă un sondaj extrem de interesant pe pagina de Facebook a lui Horia Ivanovici. Ce echipă te-a surprins în acest sezon? Pe locul întâi U Cluj, pe locul doi Oțelul și pe locul trei Dinamo. U Cluj a surprins plăcut, Oțelul la fel, iar Dinamo i-a surprins neplăcut pe cei care au votat”, a anunțat moderatorul Cristi Coste.

Jurnalistul Alin Buzărin s-a arătat mirat de apariția lui Dinamo în acest sondaj, considerând că nu înțelege de ce fanii sunt surprinși de parcursul modest al ”câinilor”, mai ales că echipa abia a promovat.

ADVERTISEMENT

”Asta înseamnă că lumea se aștepta să nu fie așa, să fie bună Dinamo. Din ce să fie bună? De unde să fie bună? Cum să fie bună? Asta înseamnă să mă surprinzi neplăcut. Eu să mă aștept la ceva bun și să nu vină acel ceva bun. Probabil se așteptau ca Dinamo să câștige Champions League anul acesta”, a declarat Buzărin.

Însă, punctul de vedere al acestuia nu a fost susținut de Robert Niță. ”Nu, dar nu se aștepta nimeni să fie ciuca bătăilor”, a spus analistul FANATIK SUPERLIGA despre situația în care se află Dinamo în acest moment.

ADVERTISEMENT

Presiune uriașă pe umerii lui Andrei Nicolescu

Fostul mare internațional Adrian Mutu este de părere că situația este una extrem de dificilă la Dinamo și consideră că dacă ”roș-albii” nu vor mai face câteva puncte până la finalul sezonului regulat le va fi greu să realizeze ceva în play-out-ul din SuperLiga.

Administratorul special Andrei Nicolescu este sub presiune la Dinamo, susținând că își asumă venirea lui Zeljko Kopic, dar și rezultatele pe care antrenorul croat le va avea la echipă în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Top 3 surprize în acest sezon

ADVERTISEMENT