Sport

„Eddie Murphy de Oltenia!”. Suporterii Universității Craiova i-au găsit deja poreclă lui Basilio Ndong, norvegienii îl regretă

Reacțiile au curs pe pagina oficială a Universității Craiova, după prezentarea lui Basilio Ndong. Oltenii l-au comparat cu un celebru actor american.
25.01.2023 | 20:59
Eddie Murphy de Oltenia Suporterii Universitatii Craiova iau gasit deja porecla lui Basilio Ndong norvegienii il regreta
Oltenii l-au comparat pe Basilio Ndong cu Eddie Murphy. sursă foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova l-a prezentat oficial pe Basilio Ndong, iar cei mai glumeți suporteri ai „alb-albaștrilor” s-au întrecut în comentarii. În timp ce norvegienii îl plâng pe fundașul stânga din Guineea Ecuatorială, oltenii au găsit o asemănare între ultimul transfer al oltenilor și un cunoscut actor din Statele Unite ale Americii.

Suporterii Universității Craiova au reacționat după prezentarea lui Basilio Ndong: „Rotaru cred că toarnă un film”. Ultimul transfer al oltenilor este comparat cu Eddie Murphy

Oltenii și-au adus fundașul stânga mult dorit în această perioadă de transferuri, după ce Nicușor Bancu s-a accidentat și este în pericol să rateze tot restul sezonului din SuperLigă. Basilio Ndong este jucătorul care trebuie să îi facă absența uitată căpitanului alb-albaștrilor în teren.

ADVERTISEMENT

Prezentarea jucătorului din Guineea Ecuatorială a stârnit reacții amuzante din partea suporterilor Universității Craiova, care au găsit o asemănare interesantă între Basilio și un cunoscut actor. Unul dintre fani a glumind spunând că „Mihai Rotaru cred că toarnă un film”

Astfel, oltenii l-au comparat pe Basilio Ndong cu celebrul actor american Eddie Murphy, care a câștigat Globul de Aur și Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar din 2007. Mai mulți fani ai Universității Craiova au sesizat asemănarea dintre cei doi și au luat cu asalt rubrica de comentarii.

ADVERTISEMENT
327372305_88643
Basilio Ndong e comparat de fanii olteni cu actorul Eddie Murphy

Rămâne de văzut dacă Basilio Ndong va fi „actorul” de care Universitatea Craiova are nevoie în apărare. Oltenii își pun mari speranțe în fundașul african de 24 de ani. Acesta este văzut drept un jucător pe stilul fotbalului pe care Eugen Neagoe și publicul de pe stadionul „Ion Oblemenco” îl doresc.

Norvegienii îl regretă pe Basilio Ndong, fundașul transferat de Universitatea Craiova: „Înlocuirea nu va fi o sarcină ușoară”

Universitatea Craiova l-a transferat pe Basilio Ndong pentru 200.000 de euro, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Fundașul stânga a semnat un contract valabil trei ani și jumătate cu formația din Bănie, însă oficialii oltenilor îi pot prelungi înțelegerea cu încă un sezon dacă se va ridica la nivelul așteptărilor.

ADVERTISEMENT

Basilio Ndong are două sezoane în tricoul celor de la IK Start, iar norvegienii îl adorau pe fundașul african. Lipsa lui în echipa de start a formației din eșalonul secund este cea mai grea lovitură din această iarnă, așa cum au spus suporterii fostului club al fotbalistului.

Fundașul stânga a fost printre cei mai iubiți jucători de la IK Start, pentru evoluții bune în tricoul alb-albaștrilor. Suporterii norvegienilor au reacționat dezamăgiți, după ce oficialii formației din Norvegia au anunțat că Basilio Ndong a fost cedat la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Nasol să pierzi un jucător atât de priceput și versatil! Înlocuirea lui nu va fi o sarcină ușoară, dar succes în România, Basilio / Mulțumesc pentru efortul depus, mult noroc și deja îmi e dor de tine”, au fost câteva dintre mesajele scrise de fanii celor de la IK Start, după transferul lui Basilio Ndong la Universitatea Craiova.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,60 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – FC Hermannstadt

ADVERTISEMENT