Sport

Edi Iordănescu, acuzat de Sorin Cârțu în privința lui Andrei Ivan: „N-a avut nimic, ce naiba?” Federalii dezvăluie altceva

Andrei Ivan n-a făcut parte din lot la meciurile României cu Finlanda și Muntenegru, selecționerul invocând problemele fizice ale atacantului. Edi Iordănescu este însă contrazis.
16.06.2022 | 20:07
Edi Iordanescu acuzat de Sorin Cartu in privinta lui Andrei Ivan Na avut nimic ce naiba Federalii dezvaluie altceva
Andrei Ivan a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Muntenegru. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La fel ca în meciul cu Finlanda, Andrei Ivan n-a fost inclus în lot pentru partida cu Muntenegru din etapa a patra a Grupei 3, Liga B, din UEFA Nations League. Sezonul trecut, atacantul în vârstă de 25 de ani a fost cel mai bun marcator al Universității Craiova, cu 14 reușite.

Sorin Cârțu îl acuză pe Edi Iordănescu de minciună: „Dacă nu e bun, dă-i drumul să plece”

Înainte ca „tricolorii” să fie umiliți de selecționata lui Miodrag Radulovic, scor 0-3, Edi Iordănescu i-a lăsat în afara lotului pe Marian Aioani, Virgil Ghiță, Alexandru Crețu, Alexandru Mitriță și Andrei Ivan, plus accidentații Iulian Cristea și Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

Deși a fost integralist în înfrângerea de la Podgorica și a jucat un sfert de oră în eșecul de la Zenica, Ivan nu a mai prins deloc lotul la partidele de acasă.

„N-a fost nicio problemă (n.r. – cu Andrei Ivan). Am vorbit cu Ivan și n-a avut nimic, ce naiba?! De fapt, a vorbit altcineva de la noi cu el, nu cu care Ivan își permite să fie sincer.

ADVERTISEMENT

Nu intru în detalii. Dacă nu e bun, dă-i drumul să plece. Ce, a făcut întindere în ziua jocului?”, a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport.

Cum a motivat selecționerul absența lui Andrei Ivan cu Muntenegru. „Am mizat pe jucătorii apți sută la sută”

Andrei Ivan are 13 selecții și un gol pentru reprezentativa de seniori a României. Iordănescu a negat că ar avea un conflict cu fotbalistul „Științei” și a dezvăluit că motivele medicale l-au determinat să nu-l includă în lot pe atacant.

ADVERTISEMENT

„Aici s-a speculat foarte mult. Ivan a ieșit din procesul de antrenament cu o problemă musculară, nu s-a mai antrenat, era clar că nu mai pot miza pe el. Am mizat pe jucătorii care au fost sută la sută apți”, a declarat Edi Iordănescu, după România – Muntenegru 0-3.

FANATIK a dezvăluit exclusiv înainte de meciul cu Finlanda că Andrei Ivan nu s-a antrenat deloc două zile și nu a prins lotul cu nordicii. Iar înainte de întâlnirea cu Muntenegru, olteanul a avut acele probleme musculare, cum a spus și selecționerul, acesta fiind motivul pentru care Ivan nu a fost nici pe bancă la ultimele două partide, după ce jucase în primele două. Din acest punct de vedere, acuzele lui Cârțu nu au acoperire!

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,50 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT