Sport

Edi Iordănescu, bucuros după România – Finlanda 1-0: „E o seară pe care o căutam și o așteptam demult!”

Edi Iordănescu a obținut prima victorie de pe banca tehnică a naționalei României în duelul cu Finlanda, scor 1-0, iar selecționerul este extrem de bucuros.
12.06.2022 | 00:10
Edi Iordanescu bucuros dupa Romania  Finlanda 10 E o seara pe care o cautam si o asteptam demult
Edi Iordănescu, bucuros după România - Finlanda 1-0. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul se bucură de rezultat, însă își avertizează elevii că urmează partida cu Muntenegru, națională care ne-a învins la Podgorica, scor 2-0.

Edi Iordănescu, bucuros după România – Finlanda 1-0

Edi Iordănescu s-a bucurat după prima victorie pe banca tehnică a echipei naționale și este încântate de felul în care jucătorii săi au evoluat împotriva Finlandei.

ADVERTISEMENT

Selecționerul le-a mulțumit și fanilor veniți pe stadionul Giulești pentru a-i susține pe „tricolori”, atmosfera creată fiind în folosul echipei, după cum susține acesta:

„E o seară pe care o așteptam și pe care o căutam. Jocul ne-a arătat că România are caracter, România are viitor. Și din jocul trecut, România putea scoate minimum un egal.

ADVERTISEMENT

A venit un progres de la joc la joc la națională, iar mie îmi dă încredere pentru viitor. Îi felicit pe jucători pentru calitatea de care au dat dovadă și e 100% victoria lor.

Focusul nostru e pe munca pe care o face, aveam nevoie de acest moment pentru că altfel construiești când câștigi. Continui munca lui Mirel și a lui Cosmin, încerc să pun o cărămidă la ce au creat și ei”.

ADVERTISEMENT

„E seara lor, a băieților!”

Nu e deloc ușor, istoricul spunea că sufeream la al treilea joc, astăzi am arătat altceva. A fost decizia mea ca Pușcaș să bată penalty-ul, dar nu are rost să vorbim despre penalty-ul ratat, în condițiile în care discutăm despre un jucător care s-a luptat, a făcut un meci bun și a dat și pasa de gol.

Am pierdut puțin din energie și în repriza a doua, dar și noi am mai avut ocazii de 2-0, chiar dacă adversarii au mai avut ocazii.

ADVERTISEMENT

Bancu a făcut un efort mare, toată lumea a participat. E seara lor, a băieților. Le-am spus că trebuie să producem fotbal și am făcut asta”, a mai spus Edi Iordănescu.

„Le mulțumesc publicului, în ciuda rezultatelor negative, pentru că au avut încredere în noi și pentru că au fost alături de noi. Le mulțumesc nu în ultimul rând celor care au fost alături de noi.

Accept criticile, dar cu limita decenței, cine vrea doar să jignească, nu ne ajută în parcursul nostru”, a încheiat selecționerul.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,95 este cota pentru „1 solist” la meciul România – Muntenegru. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT