Sport

Edi Iordănescu poate deveni rival cu Răzvan Lucescu! Grecii anunță că e dorit de un club de tradiție

Edi Iordănescu poate deveni rival cu Răzvan Lucescu, iar jurnaliștii greci notează că acesta poate ajunge la AEK Atena, club de mare tradiție în fotbalul elen.
26.05.2021 | 19:24
Edi Iordanescu poate deveni rival cu Razvan Lucescu Grecii anunta ca e dorit de un club de traditie
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu tocmai s-a despărțit de CFR Cluj, după ce a câștigat titlul cu formația din „Gruia”, așa cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate, iar acum, tehnicianul este în căutarea unui nou angajament.

Jurnaliștii greci susțin ipoteza conform căreia Edi Iordănescu se află în atenția lui AEK Atena, iar din sezonul viitor putem asista la un duel AEK Atena – PAOK, ambele formații având antrenori români pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, dorit de AEK Atena! Poate fi rival cu Răzvan Lucescu

Edi Iordănescu și-a anunțat jucătorii în vestiar după victoria cu FCSB că nu va mai continua ca antrenor al CFR-ului, iar jurnaliștii greci scriu despre interesul lui AEK Atena pentru tehnicianul român. FANATIK a anunțat în exclusivitate și posibilul înlocuitor al lui Edi Iordănescu la CFR Cluj, Leo Grozavu fiind în „pole position” pentru a prelua rolul de antrenor principal.

La bucuria de titlu, Edi Iordănescu a fost misterios, însă nu a vrut să își anunțe plecarea de la echipă, pentru a nu strica fericirea jucătorilor, care câștigaseră al patrulea titlu consecutiv în Liga 1.

ADVERTISEMENT

„E o seară de sărbătoare, ne bucurăm. De mâine, ne liniștim și cu siguranță într-o zi, maxim două, o să aveți o poziție oficială din partea mea, din partea clubului. Toate contactele, telefoanele care au fost, au mers în plan secund. Sunt momente pe care nu vreau să le acaparez. Sunt despre CFR și despre echipă”, spunea Edi Iordănescu după duelul cu FCSB, scor 2-0.

Campionatul Greciei îl va avea din nou pe Răzvan Lucescu protagonist de pe banca tehnică a lui PAOK, diferența dintre prima perioadă în care i-a pregătit pe greci și al doilea său mandat fiind faptul că patronul echipei îl face cel mai bine plătit antrenor al campionatului.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Edi Iordănescu a mai pregătit, în afară de CFR Cluj, formații precum: Gaz Metan Mediaș, Astra Giurgiu, CSKA Sofia, Pandurii Târgu-Jiu, FCM Târgu-Mureș și FC Vaslui.

Răzvan Lucescu, cel mai bine plătit antrenor din Grecia

Dacă va ajunge la AEK Atena, Edi Iordănescu se poate confrunta în adevărate derby-uri cu Răzvan Lucescu, cel care este în momentul de față cel mai bine plătit antrenor din Grecia.

ADVERTISEMENT

„Generalul s-a întors!”, au scris cei de la PAOK pe Twitter, prezentând și un filmuleț cu cele mai frumoase momente trăite de Răzvan Lucescu pe banca echipei din Salonic.

Jurnaliștii greci de la overfm.gr anunță că Răzvan Lucescu va primi 1.850.000 de euro pe an, Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, dorindu-l neapărat înapoi la echipă, pentru a se duela din nou cu forțele campionatului elen.

După ce a plecat de la PAOK, Răzvan Lucescu a avut o declarație tăioasă la adresa patronului: „Uneori patronii au dreptul să decidă cum doresc”.

„Dar, în același timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă și filosofia lui nu mai e susținută, e mai bine să plece. Dacă nu face asta, va apărea frustrarea de ambele părți și tot ceea ce s-a construit se va distruge”, mai spunea tehnicianul român.

  • 1 titlu și 2 Cupe ale Greciei a câștigat Răzvan Lucescu pe banca tehnică a lui PAOK
ADVERTISEMENT