ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Leo Grozavu, soluţia surpriză pentru CFR Cluj dacă pleacă Edi Iordănescu! N-a semnat prelungirea cu Sepsi. Exclusiv

Leo Grozavu ar putea fi antrenorul celor de la CFR Cluj în sezonul viitor dacă Edi Iordănescu va pleca de la campioana României.
Autori: Cristi Coste, Marian Popovici | 26.05.2021 | 00:07
Leo Grozavu, soluţia surpriză pentru CFR Cluj dacă pleacă Edi Iordănescu! N-a semnat prelungirea cu Sepsi. Exclusiv
Leo Grozavu, soluţia surpriză pentru CFR Cluj dacă pleacă Edi Iordănescu! N-a semnat prelungirea cu Sepsi. Sursa: sportpictures.eu

CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu la rând în Casa Pariurilor Liga 1, însă nu e linişte la campioni nici în noaptea în care sărbătoresc un nou succes pe plan intern. Principala preocupare este cea a antrenorului pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu, antrenor la CFR Cluj dacă pleacă Edi Iordănescu?

Edi Iordănescu are mari şanse să îşi anunţe plecarea de la CFR Cluj în următoarele zile, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, caz în care şefii trebuie să se orienteze rapid pentru înlocuirea tehnicianului.

Din informaţiile FANATIK, oficialii lui CFR Cluj se gândesc la soluţia Leo Grozavu în cazul în care Edi Iordănescu îşi va anunţa plecarea de la campioana României.

A impresionat alături de Sepsi în play-off! Victorii cu CFR Cluj, FCSB şi Craiova

Leo Grozavu a impresionat în acest sezon alături de Sepsi Sf. Gheorghe, echipă care a făcut un play-off foarte bun în care a reuşit să învingă CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, cele trei favorite la titlu.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Leo Grozavu este în negocieri cu Sepsi Sf. Gheorghe pentru un nou contract, însă noua înţelegere nu a fost încă parafată, astfel că antrenorul poate reprezenta o soluţie viabilă pentru cei de la CFR Cluj.

Ambiţii mari în cupele europene pentru oficialii lui CFR Cluj!

Ardelenii nu au timp de pierdut în căutarea unui antrenor în condiţiile în care pregătirea va începe în câteva săptămâni şi ambiţiile şefilor sunt mari în preliminariile UEFA Champions League, calificarea în grupe.

Edi Iordănescu este supărat că la echipă nu s-au rezolvat problemele financiare care ţin de mai multe luni, deşi a primit asigurări că datoriile se vor achita. Însă, jucătorii vor pleca în vacanţă cu buzunarele goale, situaţie deranjantă pentru antrenor.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu: “Cu siguranță într-o zi, maxim două, o să aveți o poziție oficială din partea mea!”

“E o seară de sărbătoare, ne bucurăm. De mâine, ne liniștim și cu siguranță într-o zi, maxim două, o să aveți o poziție oficială din partea mea, din partea clubului. Mi-am asumat contextul.

Faptul că suntem aici, înseamnă că am fost inspirat și am făcut alegerile corecte. Am crezut în echipă din prima clipă până în ultima și echipa a răspuns exemplar.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să comentez. Toate contactele, telefoanele care au fost, au mers în plan secund. A primat obiectivul, interesul clubului și sunt momente pe care nu vreau să le acaparez. Sunt despre CFR și despre echipă”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului cu FCSB.

Edi Iordănescu a preluat CFR Cluj în luna decembrie şi până acum a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu ardelenii. Rămâne de văzut dacă antrenorul va fi convins să rămână sau oficialii vor trebui să se orienteze spre un alt antrenor.

ADVERTISEMENT
  • 53 de ani are Leo Grozavu
  • 6 luni au trecut de când Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!