Sport

Edi Iordănescu, ședință foto cu trofeul EURO: „Ce bine ți-ar sta așa și la final!”

Edi Iordănescu este în Germania, unde se pregătește pentru tragerea la sorți a grupelor pentru Campionatul European din Germania.
02.12.2023 | 11:31
Edi Iordanescu sedinta foto cu trofeul EURO Ce bine tiar sta asa si la final
Edi Iordănescu s-a pozat cu trofeul EURO înainte de tragerea la sorți. Foto: FRF.
ADVERTISEMENT
02-12-2023
09:34

Edi Iordănescu, ședință foto cu trofeul EURO

Edi Iordănescu și Mihai Stoichiță au plecat vineri dimineață la Hamburg pentru tragerea la sorți a grupelor Euro 2024 care va avea loc sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 19:00, ora României.

În așteptarea evenimentului, selecționerul României a participat la o ședință organizată de UEFA. Edi Iordănescu s-a fotografiat cu trofeul EURO.

După ce Edi Iordănescu a publicat fotografii pe pagina personală de Facebook, Federația Română de Fotbal a venit cu noi imagini de la fața locului.

 

Selecționerul naționalei României a pus o fotografie pe rețelele de socializare alături de trofeul EURO, iar Marcel Răducanu i-a lăsat un comentariu, care îl face pe Edi Iordănescu să viseze măreț pentru turneul final.

Edi Iordănescu s-a pozat cu trofeul EURO

Edi Iordănescu este prezent în Germania pentru tragerea la sorți ale grupelor EURO 2024, iar acesta s-a pozat cu trofeul Campionatului European, postând fotografia pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Ce bine ți-ar sta la sfârșit cu această frumoasă cupă!”, a fost comentariul postat de Marcel Răducanu, fostul internațional român, care este o legendă pentru Borussia Dortmund.

„E o bucurie că vom fi acolo. Să fie cum o vrea Dumnezeu, suntem pregătiți pentru orice. Doamne ajută!”, a spus Edi Iordănescu pe aeroport, la plecarea din România.

ADVERTISEMENT

„Nu mai visez nicio grupă!”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, se se afla alături de Edi Iordănescu la plecarea din România, vorbind și el despre tragerea la sorți pentru EURO 2024:

„Nu mai visez nicio grupă. Orice ar fi bine, numai să ne calificăm. Dacă îmi fac prea multe iluzii o să am deziluzii, vorba lui nea Imi (n.r. – Emeric Ienei). Stau să văd ce ne rezervă soarta. 

ADVERTISEMENT

O grupă norocoasă ar însemna să fie alcătuită din echipe de valoare apropiată cu noi. Noi suntem oameni care visează și care au încredere în viitor, așa că de ce nu aș avea încredere că am putea ieși din grupe?”.

„Am mai spus că o să jucăm semifinală de Campionat European de Tineret (n.r. – în 2019) și așa a fost. Asta a fost prin februarie. Acum sunt mai așezat. Cred că viitorul a fost construit acum 4 sau 5 ani. 

ADVERTISEMENT

Dumnezeu ne-a răsplătit munca. Toți copiii ăia care au fost păstoriți de cluburi și de Federație la loturile naționale, dar și de academii, au ajuns bărbați adevărați. Mi-aș dori să jucăm meciul inaugural cu Germania”, a mai spus Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT