Sport

Edi Iordănescu, vizită la un club din Premier League. Întâlnire cu un fost jucător la CFR Cluj

Edi Iordănescu pregătește meciurile din toamnă ale naționalei României și a fost în vizită pentru un schimb de experiență la un club din Premier League.
11.08.2023 | 22:51
Edi Iordanescu vizita la un club din Premier League Intalnire cu un fost jucator la CFR Cluj
Edi Iordănescu pregătește meciurile din toamnă ale naționalei României și a fost în vizită pentru un schimb de experiență la un club din Premier League. Sursă foto: Facebook Edi Iordanescu
ADVERTISEMENT

În luna luna septembrie, ”tricolorii” vor juca pe teren propriu cu Israel (9 septembrie, ora 21:45) și cu Kosovo (12 septembrie, ora 21:45). Ambele întâlniri se vor desfășura pe Arena Națională.

Edi Iordănescu a vizitat clubul Brighton din Premier League

Până la partidele de peste o lună, selecționerul Edi Iordănescu a mers în vizită la unul dintre cele mai de succes cluburi din Premier League. Este vorba de Brighton, revelația sezonului trecut din fotbalul englez.

ADVERTISEMENT

Iordănescu jr. a mers la Brighton pentru un schimb de experiență și a fost prezent la mai multe antrenamente ale formației unde din iarnă va evolua și puștiul minune al Farului, Adrian Mazilu.

Selecționerul s-a întreținut cu antrenorul lui Brighton, italianul Roberto De Zerbi, fost jucător la CFR Cluj. Cel mai probabil, cei doi au discutat și de viitorul pe care Mazilu îl are la formația din Premier League.

ADVERTISEMENT

”O experiență fantastică. Oameni de top și antrenori pe măsură. Îi mulțumesc lui Roberto și staff-ului său. Mult succes în sezonul următor, Brighton. Abia aștept să ne revedem, prieteni”, a scris Edi Iordănescu pe contul de Facebook.

Iordănescu a fost și la Real Madrid

În toamna anului trecut, Edi Iordănescu a petrecut șase zile la baza celor de la Real Madrid, așa cum FANATIK a anunțat în exclusiviotate, a asistat la antrenamentele ”galacticilor” și a stat de vorbă cu legendarul antrenor italian Carlo Ancelotti.

ADVERTISEMENT

Selecționerul a povestit strategiile pe care Carlo Ancelotti le pune în aplicare la formația spaniolă, dar și despre elementele de la echipa națională a României pe care le-a regăsit și la Madrid.

”Tricolorii” au reușit două remize extrem de importante în deplasările din Kosovo și Elveția, însă jocul a lăsat mult de dorit și au fost numeroase voci care au criticat atitudinea reprezentativei noastre. România a rămas pe locul 2 în grupa I din preliminariile Euro 2024, cu 8 puncte în primele patru etape.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Ladislau Boloni, care a fost în discuții la un moment să preia echipa națională a României, nici nu concepe ca ”tricolorii” să nu obțină biletele pentru Euro 2024 și l-a pus sub presiune pe Edi Iordănescu afirmând că grupa de calificare este una mai mult decât lejeră.

ADVERTISEMENT