Sport

Octavian Popescu și Florinel Coman au cerut penalty-uri în FCSB – Petrolul. Ișfan a încercat și el să scoată lovitura de pedeapsă de la Florin Andrei

FCSB a primit vizita Petrolului Ploiești, pe Arena Națională, în etapa cu numărul 29 a SuperLigii. În minutul 41, Tavi Popescu a cerut un penalty.
03.03.2024 | 21:37
Octavian Popescu si Florinel Coman au cerut penaltyuri in FCSB  Petrolul Isfan a incercat si el sa scoata lovitura de pedeapsa de la Florin Andrei
Octavian Popescu și Florinel Coman au cerut penalty-uri în FCSB - Petrolul. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
03-03-2024
20:25

După Octavian Popescu, Coman și Ișfan au cerut și ei penalty

În minutul 75 a partidei, Florinel Coman a avut un duel cu Garutti în interiorul careului petrolist, dar arbitrul a lăsta jocul să continue. VAR nu a intervenit.

Șapte minute mai târziu, Ișfan a încercat și el să obțină o lovitură de pedeapsă prin care Petrolul avea șansa să egaleze. Florin Andrei i-a făcut semn că nu a fost vorba de un fault, iar petrolistul a început să protesteze. În cele din urmă, ”centralul” i-a arătat cartonașul galben.

FCSB speră să o învingă pe Petrolul Ploiești, pe Arena Națională, în etapa cu numărul 29 a SuperLigii. Elevii lui Charalambous se pot distanța la 13 puncte de Rapid, giuleștenii urmând să joace cu Universitatea Craiova, în deplasare.

Tavi Popescu a reclamat un penalty în FCSB – Petrolul

În minutul 41 al meciului, Octavian Popescu a încercat o acțiune pe cont propriu spre poarta apărată de Zima. Acesta a reușit să strecoare balonul printre 4 adversari, iar apoi a reclamat un penalty.

ADVERTISEMENT

Jucătorul FCSB-ului a picat la pământ după un duel cu Seto, dar arbitrul Florin Andrei a decis să lase faza să continue, făcându-i semn să se ridice.

Arbitrul VAR, Iulian Dima, a considerat că nu trebuie să intervină după această fază, reluările ulterioare arătând că Takayuki Seto nici nu l-a atins pe Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

Vezi aici faza la care Octavian Popescu a reclamat penalty

Gol rapid marcat de FCSB în repriza secundă

La numai câteva secunde de la startul reprizei a doua, Florinel Coman a pătruns în flancul stâng și a centrat perfect în fața porții lui Zima.

Abia intrat pe teren, Luis Phelipe a trimis mingea în poartă, bifând primul său gol de la transferul la FCSB. Bucuros, acesta s-a dus imediat să sărbătorească victoria cu suporterii.

ADVERTISEMENT

Probleme pentru FCSB înainte de meciul cu Rapid

Siyabonga Ngezana a primit un galben în finalul primei reprize și va fi astfel suspendat la derby-ul cu Rapid, fundașul fiind un titular de bază în echipa lui Elias Charalambous.

Un posibil înlocuitor ar putea să fie Vlad Chiricheș, despre care Mihai Stoica, managerul general al FCSB, declara că este apt de joc și ar putea să își facă apariția în orice moment pe gazon.

ADVERTISEMENT