Fotbal international

Eduardo Camavinga, iertat de Cristopher Nkunku după ce l-a „scos” de la Campionatul Mondial: „O să revin mai puternic!”

Eduardo Camavinga a fost iertat de Cristopher Nkunku după ce acesta l-a accidentat la un antrenament al naționalei Franței.
17.11.2022 | 19:24
Eduardo Camavinga iertat de Cristopher Nkunku dupa ce la scos de la Campionatul Mondial O sa revin mai puternic
Eduardo Camavinga, iertat de Cristopher Nkunku după ce l-a „scos” de la Campionatul Mondial. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Atacantul lui RB Leipzig nu este supărat pe colegul său și i-a luat apărarea lui Eduardo Camavinga după ce fanii „cocoșilor galici” l-au apostrofat pe rețelele de socializare.

Eduardo Camavinga, iertat de Cristopher Nkunku după ce l-a „scos” de la Campionatul Mondial

Cristopher Nkunku l-a iertat pe Eduardo Camavinga, după ce mijlocașul lui Real Madrid l-a accidentat la un antrenament al naționalei Franței:

ADVERTISEMENT

„Ieri după-amiază, după ce am făcut niște teste, a trebuit să părăsesc cantonamentul echipei Franței și voi absenta de la Cupa Mondială.

De acum înainte mă apuc de treabă cu un singur scop: să revin și mai puternic. Vreau să mă opresc și să vorbesc despre colegul meu Eduardo Camavinga, insultat pe nedrept pentru acest incident”.

ADVERTISEMENT

„Cupa Mondială ar trebui să fie un moment de uniune și nu de dezbinare. Mulțumesc întregului personal și colegilor mei pentru sprijinul acordat.

Voi fi primul vostru fan, faceți-ne mândri!”, a fost mesajul postat de Cristopher Nkunku pe Twitter.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani are Cristopher Nkunku

Cristopher Nkunku, cifre excelente în Bundesliga

Cristopher Nkunku a fost adus în vara anului 2019 de RB Leipzig de la PSG pentru suma de 13.000.000 de euro, iar din acel moment cota sa de piață a „explodat” odată cu evoluțiile sale în Bundesliga.

Mai mult decât atât, Didier Deschamps a fost atât de impresionat de felul în care Nkunku s-a descurcat în campionatul Germaniei, încât l-a convocat pentru două meciuri amicale cu Africa de Sud și Coasta de Fildeș.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Cristopher Nkunku a jucat în 24 de meciuri, în toate competițiile, pentru RB Leipzig, marcând 17 goluri și oferind 4 pase decisive.

Pentru naționala Franței, Cristopher Nkunku are 8 prezențe, fără să fi înscris vreun gol, dar a oferit două pase decisive.

  • 80.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristopher Nkunku, conform transfermarkt.com
  • 2026 este anul la care se încheie contractul lui Cristopher Nkunku cu RB Leipzig
ADVERTISEMENT