Life

Ei sunt românii care au tranșat porcul în sufragerie. Imagini care te vor lăsa fără cuvinte

Ei sunt cetățenii din România care au porționat porcul în mijlocul livingului. Fotografii ireale care te vor lăsa mască.
18.12.2023 | 10:59
Ei sunt romanii care au transat porcul in sufragerie Imagini care te vor lasa fara cuvinte
Ei sunt cetățenii din România care au porționat porcul în mijlocul livingului. Fotografii ireale care te vor lăsa mască. Sursa foto: news.ro
ADVERTISEMENT

Ei sunt românii care au tranșat porcul în sufragerie. Imagini care te vor lăsa fără cuvinte. Videoclipul care a ajuns pe Internet face înconjorul oamenilor care și-au dat cu părerea despre situația în care au fost aceștia.

Ei sunt cetățenii din România care au porționat porcul în mijlocul livingului. Fotografii ireale care te vor lăsa mască

Ei sunt cetățenii din România care au porționat porcul în mijlocul livingului. Fotografii ireale care te vor lăsa mască. Filmarea scurtă, de numai 15 secunde, a fost văzută de foarte multe persoane care au reacționat instant.

ADVERTISEMENT

În imagini apare o familie care locuiește la bloc și care din dorința de a avea carne proaspătă pe masa de Crăciun tranșează animalul direct în casă. Acțiunea se desfășoară în compania mai multor persoane, dintre care și câțiva copii.

Totul are loc în casă, la căldură, cum au observat foarte mulți internauți. Bărbații se pare că au cumpărat porcul sacrificat de undeva la abator, însă nu a fost porționat, așa că au trecut la treabă, dar nu înainte de a așeza pe jos un celofan negru.

ADVERTISEMENT

Bărbații au avut grijă să nu strice parchetul din casă și nu au uitat nici de atmosfera de Crăciun. Cu televizorul pornit, tranșarea animalului are alt farmec în sufragerie. Asta și-au spus și cei care au văzut filmarea.

Porc porționat în sufragerie
Porc porționat în sufragerie. Sursa foto: captură video Facebook. Colaj: Fanatik

Filmarea cu porcul porționat în sufragerie, în vizorul oamenilor

Potrivit newshd.ro, videoclipul a strâns peste 2,6 milioane vizualizări pe Facebook și mai bine 2.300 de comentarii. Unii au glumit pe seama acestui clip, în timp ce alții au luat lucrurile foarte în serios în această privință.

ADVERTISEMENT

„Nu credeam că o să văd așa ceva, dar uite că se poate să văd, au inițiativă oamenii, era păcat să le înghețe mâinile afară și asistă și toată familia la căldurică”, este un comentariu din mediul online, mai arată sursa citată.

„Asta înseamnă că în casă s-a produs o crimă, dacă animalul făcea parte din familie, având în vedere că au copilărit împreună. Să sune cineva la Poliție!”, „Păi oamenii stau la căldură, nu ca toți fraierii în frig”, au mai scris alți internauți.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, au fost și români care au rezonat cu povestea cetățenilor care au porționat porcul în sufragerie. Aceștia au transmis că au făcut același lucru pentru că locuiesc la bloc. Unul dintre ei a mărturisit că a făcut asta în Germania.

ADVERTISEMENT
Tags: