Simona Halep

Ekaterinei Alexandrova nu-i vine să creadă că a învins-o pe Halep. Ce a scris WTA despre accidentarea româncei

05.02.2021 | 10:41
Ekaterinei Alexandrova nui vine sa creada ca a invinso pe Halep Ce a scris WTA despre accidentarea romancei
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Ekaterina Alexandrova a dezvăluit că nu-i vine să creadă că a învins-o pe Simona Halep în sferturi de finală la Gippsland Trophy, deși românca a evoluat cu mari dureri la spate.

Vestea accidentării este una extrem de îngrijorătoare pentru campioana noastră ținând cont că în doar trei zile va trebui să joace la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

ADVERTISEMENT

Deși a cerut intervenția fizioterapeutului la 2-5 în primul set, Halep a mai câștigat un singur game până la finalul meciului pe care l-a cedat cu 2-6, 1-6, după doar o oră de joc.

Victoria cu Halep, moment incredibil pentru Ekaterina Alexandrova

”Nu știu care e secretul! Am încercam să dau totul. Am avut ceva emoții în startul meciului, dar după ce-am caștigat un game m-am relaxat și am jucat mai bine. A fost un meci de pregătire excelent pentru Australian Open. Cu toate că această arenă nu mi-a purtat noroc în trecut, de data aceasta am reușit o victorie frumoasă”, a declarat Ekaterina Alexandrova după succesul cu Halep.

ADVERTISEMENT

Deși Simona Halep a suferit o înfrângere extrem de dură, WTA a remarcat faptul că românca a avut probleme medicale și au pus acest eșec pe seama reapariției durerilor la spate. De altfel, ocupanta locului 2 WTA a decis să nu mai joace și în proba de dublu, acolo unde era calificată în sferturi.

”Ekaterina Alexandrova îi trântește ușa în nas unei Simona Halep ușor afectată, lovind adânc și plat pentru a câștiga cu 6-2, 6-1 și a avansa în semifinalele Gippsland Trophy. Halep a părut să aibă probleme la spate, dar Alexandrova a găsit colțurile terenului”, a scris WTA.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a părăsit terenul îngândurată pentru că durerile au revenit chiar înainte de Australian Open. După ce a stat două săptămâni în carantină la Adelaide, ea a jucat un demonstrativ cu Ashleigh Barty, iar apoi a luat hotărârea să joace și simplu și dublu la Gippsland Trophy.

Se prea poate că după o pauză îndelungată, Halep nu a mai jucat niciun meci oficial din octombrie 2020, spatele care i-a mai făcut probleme și în trecut să fi fost supus unei forțări mult prea mari într-o perioadă destul de scurtă

ADVERTISEMENT

Halep a avut parte de o tragere la sorți foarte grea pentru competiția de la Melbourne, ea avându-le pe aceeași parte de tablou pe Iga Swiatek, Serena Williams, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Bianca Andreescu și Garbine Muguruza. În primul tur se va duela cu australianca Lizette Cabrera, locul 140 WTA și beneficiară a unui wildcard.

ADVERTISEMENT