Life

El ar putea fi câștigătorul Românii au talent 2023: “Cea mai frumoasă surpriză”

El ar putea fi câștigătorul Românii au talent 2023, după ce momentul său a impresionat pe toată lumea. Propunerea pe care i-a făcut-o Andra.
30.04.2023 | 13:03
El ar putea fi castigatorul Romanii au talent 2023 Cea mai frumoasa surpriza
Cine ar putea fi câștigătorul Românii au talent 2023. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Câștigătorul Românii au talent 2023 ar putea fi chiar unul dintre concurenții din prima semifinală. Tânărul i-a surprins plăcut pe jurați, dar și pe cei de acasă, care l-au votat în număr mare și va putea fi văzut și în finală.

El ar putea fi câștigătorul Românii au talent 2023. Momentul său a fost incredibil

Oleg Spînu a avut o interpretare inedită în cadrul semifinalei Românii au talent de vineri, 28 aprilie. C0ncurentul originar din Republica Moldova i-a surprins plăcut pe jurați, după ce la preselecții a cântat o melodie din folclor.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, adolescentul a pregătit un adevărat show, la care cei patru jurați s-au ridicat în picioare la final. Oleg a avut și dansatoare pe scenă, care au completat perfect momentul său.

“Omule, ce am văzut în seara asta e de domeniul incredibilului. Sunt șocat, în cel mai plăcut sens al cuvântului”, a spus Andi Moisescu despre momentul concurentului.

ADVERTISEMENT

Momentul a surprins-o plăcut și pe Andra, care i-a făcut chiar și o invitație specială lui Oleg. “Cea mai frumoasă surpriză mi-ai făcut-o! Nu ai zice că ești cântăreț de muzică populară. Pornesc un turneu de muzică populară și vreau să fiu unul dintre invitații mei, să urci pe scenă cu mine”, i-a spus artista.

Mihai Bobonete consideră că adolescentul a avut un moment impecabil și că merită să fie câștigătorul acestui sezon. “Din punctul meu de vedere, cam asta e rețeta să câștigi Românii au talent. Eu cred că românii ar trebui să-ți acorde încrederea”, i-a transmis actorul din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

“Oleg, ești foarte bun. Cred că poți să câștigi sezonul. Foarte bine! Emoție, voce, prezență. Ai eclipsat șase femei”, a fost mesajul lui Dragoș Bucur pentru concurent.

Cine este Oleg Spînu

Oleg Spînu este singurul artist din familia sa și cântă la vioară, chitară, saxofon, fluier, dar și cu vocea. Este cunoscut în Chișinău și în toată Moldova, dar și în România. Este chemat adesea la petreceri private, în calitate de invitat special.

ADVERTISEMENT

Concurentul are doar 15 an și provine din Corlățeni, Republica Moldova. La preselecții a interpretat o piesă din folclor, iar spectatorii s-au ridicat de pe scaune și au început să joace. Adolescentul cântă încă de la o vârstă fragedă.

“Numele meu este Oleg Spînu, am 15 ani și mă ocup cu muzica încă de mic. I-am cerut voie mamei să cânt în stradă și acolo am cântat o vară întreagă, câte o oră în fiecare zi. Îmi plăcea asta și mă motiva.

Așa au început oamenii să mă cheme la zile de naștere, la nunți, la cumetrii, la botezuri, dar nu toată seara că eu sunt mic și să nu obosesc. Lumea mă plătește când merg la ei și mă simt și eu că sunt o personalitate în familie”, a spus Oleg în prezentarea lui.

ADVERTISEMENT
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală...
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în...
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în Dolj, este de negăsit. De ieri, copila e căutată neîncetat
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul...
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că le dă oxigenul cu care trăiesc
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Noua lege aduce impozite pentru mulți pensionari
Noua lege aduce impozite pentru mulți pensionari
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024....
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024. Nu e calică deloc. E la îndemâna oricui să o cheme să-i cânte
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”