Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„El e cel mai bun mijlocaș central din România. Leagă liniile” Verdictul lui Florentin Petre

Florentin Petre a dat verdictul și a ales cel mai bun mijlocaș central din România. Fotbalistul evoluează pentru CFR Cluj, sub comanda lui Andrea Mandorlini.
02.11.2023 | 16:50
El e cel mai bun mijlocas central din Romania Leaga liniile Verdictul lui Florentin Petre
Florentin Petre a dat verdictul și a ales cel mai bun mijlocaș central din România. Fotbalistul evoluează pentru CFR Cluj, sub comanda lui Andrea Mandorlini. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Florentin Petre a oferit verdictul în privința celui mai bun mijlocaș central din România. Fostul dinamovist a vorbit și despre duelul câștigat de CFR Cluj cu Farul Constanța, scor 3-1. Petre este de părere că a fost cel mai bună partidă a ardelenilor sub comanda lui Andrea Mandorlini.

Florentin Petre, despre “cel mai bun meci din acest an”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Florentin Petre a vorbit despre cel mai bun meci făcut de CFR Cluj în acest sezon. Analistul este de părere că elevii lui Andrea Mandorlini au evoluat foarte bine împotriva formației lui Gheorghe Hagi și este de părere că prestațiile clujenilor vor arăta din ce în ce mai bine.

ADVERTISEMENT

“CFR-ul a avut un meci extraordinar, cred că este cel mai bun meci din acest an. Prin golurile pe care le-au marcat au arătat ca o mare campioană. Mi-a plăcut. Se vede că este mâna antrenorului, îi place să joace. Acesta este un lucru bun. O posesie bună, schemele de la goluri mi-au plăcut și văd că de la meci la meci lucrurile se simplifică în bine”, a spus Florentin Petre.

Verdictul lui Florentin Petre, despre cel mai bun mijlocaș central din România

Florentin Petre a oferit verdictul despre cel mai bun mijlocaș central din România. La FANATIK SUPERLIGA, fostul dinamovist este de părere că Tachtsidis este fotbalistul care se află în această poziție. Petre a apreciat jocul rapid și pasele foarte bune ale mijlocașului de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

“Gândește-te că nu l-au avut pe Tachtsidis. Cel mai bun pasator la ei și omul care le face tot meciul”, a deschis discuția, Horia Ivanovici. “Îmi place și mie maxim de el. Cred că este cel mai bun mijlocaș central din România, în momentul de față. Așa îl văd.

De prima dată când l-am văzut am zis că e jucătorul care îți leagă liniile, e box-to-box, pasează, verticalizează și este foarte inteligent. Pe mine mă încântă că joacă repede. Una, două maxim”, a încheiat Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

Mai prinde Dinamo Liga 1 și anul viitor?

La FANATIK SUPERLIGA, Florentin Petre a fost întrebat și de viitorul echipei sale de suflet: ”Am crezut că ai uitat de ai mei, nu ai uitat. Situația se complică de la meci la meci, îmi pare rău de tot ce se întâmplă acolo. Ar trebui să-și asume responsabilități mai mulți oameni de acolo, să ridice mâna și să lase pe alții.

Dacă ai rezultate bune nu ar trebui să pleci. Dar în momentul în care se întâmplă ce se întâmplă. Bine, au trecut și printr-o perioadă foarte grea, dar nu putem să o ducem stai că a fost greu, că a fost greu. Nu te așteaptă nimeni! Rezultatul, locul din clasament, este o situație destul de…”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Florentin Petre, despre următorul antrenor de la Dinamo

ADVERTISEMENT