Sport

El e rapidistul care a refuzat 300.000 de euro de la Gigi Becali. „Am fost căpitan în Giulești, cum să merg?”

Costin Lazăr a dezvăluit că a fost ofertat de Gigi Becali să meargă la FCSB. Rapidist convins, fostul mijlocaș a refuzat suma uriașă care i-a fost propusă
20.04.2024 | 09:04
El e rapidistul care a refuzat 300000 de euro de la Gigi Becali Am fost capitan in Giulesti cum sa merg
El e rapidistul care a refuzat 300.000 de euro de la Gigi Becali. „Am fost căpitan în Giulești, cum să merg?” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Costin Lazăr (42 de ani) a rămas unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria Rapidului. Fostul mijlocaș central va intra și mai adânc în inima suporterilor alb-vișinii. La „Suflet de Rapidist”, show care e live pe fanatik.ro, marțea, de la ora 13:30, a dezvăluit cum a refuzat FCSB-ul.

Cum a refuzat-o Costin Lazăr pe FCSB. Ce mega ofertă i-a făcut Gigi Becali

Costin Lazăr a jucat timp de cinci ani la Rapid, în perioada 2006-2011. Cu alb-vișiniii, fostul mijlocaș a cucerit o Cupă și o Supercupă a României, ambele în 2007. Supercupa e ultimul trofeu câștigat de Rapid, când antrenor era Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

În 2011, Lazăr a semnat cu PAOK din postura de jucător liber de contract. A rămas la Salonic până în 2014 și a jucat o finală de Cupă și două finale de Supercupă a Greciei.

„Singurul meu regret din carieră e că n-am prelungit contractul cu PAOK. Mi s-a oferit o sumă puțin mai mică, deși eram unul dintre cei mai importanți jucători din echipă. Totuși nu m-am gândit că am o vârstă și asta a fost o greșeală din partea mea.

ADVERTISEMENT

Apoi, Lazăr a mers la Panetolikos, unde a bifat doar zece meciuri. „Am avut un impresar care mi-a promis că mă duce în China, în India sau în Arabia Saudită. Erau bani mulți atunci acolo. Dar nu s-a concretizat.

Am stat vreo șase luni fără echipă. Am refuzat FCSB. La PAOK am câștigat puțin peste 300.000 de euro și de la FCSB am avut cam aceeași sumă. Și am refuzat. Nu e normal? Eu sunt căpitanul Rapidului, mi-am declarat dragostea pentru Rapid și mă duceam să joc la FCSB?”.

ADVERTISEMENT

De ce l-a dezamăgit Rapid

„După ce am plecat de la PAOK, am refuzat oferta de la FCSB și am rămas șomer șase luni de zile. M-am plimbat prin Grecia. După aceea m-am dus să mă pun pe picioare la Panetolikos, șase luni de zile, și apoi m-am dus la Iraklis. Și acolo m-am accidentat și am revenit în România.

Când am avut ofertă de la Voluntari, mă așteptam să mă sune și pe mine cineva de la Rapid. Aveau un nou proiect. Așteptam doar să mă cheme, veneam cu mare drag.

ADVERTISEMENT

Nu m-a durut că nu am fost sunat, dar am rămas oarecum dezamăgit”, a declarat Costin Lazăr, în exclusivitate pentru FANATIK.

Fostul jucator al Rapidului care A REFUZAT 300.000 de euro de la FCSB

ADVERTISEMENT