Life

Ele sunt zodiile care au zile perfecte. Mariana Cojocaru a anunțat care sunt nativii cu noroc și mare succes

Ei sunt nativii cu o perioadă extraordinară. Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt semnele binecuvântate și cu reușite.
12.11.2023 | 14:35
Ele sunt zodiile care au zile perfecte Mariana Cojocaru a anuntat care sunt nativii cu noroc si mare succes
Ei sunt nativii cu o perioadă extraordinară. Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt semnele binecuvântate și cu reușite. Sursa foto: captură video Youtube / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ele sunt zodiile care au zile perfecte. Mariana Cojocaru a anunțat care sunt nativii cu noroc și mare succes. Astrologul a spus care sunt previziunile complete în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Ei sunt nativii cu o perioadă extraordinară. Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt semnele binecuvântate și cu reușite

Mariana Cojocaru susține că urmează o vreme în care cuvintele eliberează, vindecă sau rănesc, totul diferă de la om la om și de la destin la destin. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt evenimentele principale pentru fiecare zodie.

ADVERTISEMENT

Berbec

Este o perioadă în care trebuie să fii foarte atent la felul în care tranșezi lucrurile, ceea ce înseamnă că pot apărea discuții tranșante.

Taur

Stai cu ochii pe partea profesională pentru că pot apărea unele uși mai greu de deschis, în timp ce altele se deschid cu covor roșu.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Atenția este îndreptată pe zona sănătății în perioada imediat următoare, spun previziunile cititorului în stele Mariana Cojocaru.

Rac

Urmează o perioadă în care te gândești cum să îmbini utilul cu plăcutul, adică este vorba de creativitate și comunicare.

ADVERTISEMENT

Leu

Locuința ajunge pe primul plan și cere o atenție sporită. Astrele anunță că se întâmplă ceva, se repară lucruri.

Fecioară

Sunt mai multe puncte de rezolvat pe ordinea de zi. Agenda este plină și cere o organizare ca la carte perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Balanță

Zilele astea simți nevoia de noi confirmări, noi semnături sau adrese. Sunt aspecte care țin de acte, de documente.

Scorpion

Te bucuri de un plus de energie datorită evenimentelor astrale din această perioadă. E important să știi cum să gestionezi energia.

Săgetător

E timpul să faci diferența între adevărații prieteni, care îți sunt alături mereu, și cei care sunt numai de fațadă.

Capricorn

Perioada asta te gândești la o chestiune de suflet, sentimentală care ține de trecut, asta datorită planetei Pluto.

Vărsător

Ai parte de susținere din partea Lunii Nouă din Scorpion în zona carierei și importanței acesteia pentru viitor. Rațiune maximă.

Pești

Ești foarte disciplinat pentru că vrei să atragi de partea ta succesul. E o chestiune de disciplină pentru a ieși totul ca la carte.

ADVERTISEMENT