Life

Mariana Cojocaru anunță zodiile încercate de Karma în luna august 2023. Au parte de cumpene majore, dar și tensiuni

Mariana Cojocaru spune care sunt nativii forțați de destin în august 2023. Trec prin încercări grele, dar și presiuni uriașe.
24.07.2023 | 09:11
Mariana Cojocaru anunta zodiile incercate de Karma in luna august 2023 Au parte de cumpene majore dar si tensiuni
Mariana Cojocaru spune care sunt nativii forțați de destin în august 2023. Trec prin încercări grele, dar și presiuni uriașe. Sursa foto: Antena 3 CNN / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru anunță zodiile încercate de karmă în luna august 2023. Au parte de cumpene majore, dar și tensiuni. Renumitul astrolog a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars ce se întâmplă cu semnele zodiacale.

Mariana Cojocaru spune care sunt nativii forțați de destin în august 2023. Trec prin încercări grele, dar și presiuni uriașe

Berbec

Ies la iveală niște rădăcini adânc înfipte în destinul karmic din viețile anterioare. Poate fi vorba de o durere ascunsă care îți dă de furcă. Trebuie să conștientizezi și să înfrunți realitatea. Nu poţi să ascunzi la infinit lucruri care țin de caracterul tău, de latura profesională.

ADVERTISEMENT

Taur

Agitație maximă și idei de tot felul, care nu sunt străine de tine. Se anunță un nou început în august, nu mai ești inert, reacționezi și faci alegeri pentru alt drum. Vara asta nu te relaxezi pentru că sunt multe lucruri de rezolvat. Există riscul să faci niște alegeri greșite  sau să ajungi într-o înfundătură.

Gemeni

Cei simplu, cuminți și puri în esență își pot provoca singuri dureri, șocuri și fac alegeri care sunt la nivelul lor. Se gândesc mai mult la comunicare și la felul cum relaționează cu copiii, familia și rudele. Apar tensiuni în plan sentimental și blocaje în carieră, contracte, tranzații.

ADVERTISEMENT

Rac

Provocări, blocaje și cumpene în luna august din cauza planetelor bazale din Leu. Fii atent cum miști piesele pe tabla de șah atât la decizii, cât și la alte pericole. Poți fi vulnerabil și să fii pus în ipostaze mai puțin plăcute. Te autovictimizezi.

Leu

Apar secrete, evenimente din trecut care nu au fost rezolvate sau înțelese cum trebuie. Nu știi cum să înaintezi sau cum să le depășești. Vestea bună e că după aceste încercări, dacă nu abandonezi, ieși mai puternic. Pășești într-o etapă superioară din perspectivă spirituală, adică evoluează.

ADVERTISEMENT

Fecioară

În august vin provocări conflictuale, se văd dușmani vizibili și invizibili, pe partea de sănătate și în profesie. E ceva ascuns și care mocnește în carieră. Înțelegi un mesaj ascuns care planează, e ca o sabie a lui Damocles deasupra capului. Ai tendința să te retragi pentru a avea grijă de propria persoană.

Balanță

E o perioadă agitată, astrele pregătesc ceva major. Universul este ațintit asupra ta, vin aspecte tot mai profunde. Nu e o lună ușoară, n-ai voie să te culci pe o ureche. Trebuie să despici firul în patru și să înțelegi unde este cauza. Vin provocări în relații, pe justiție sau chestiuni esențiale.

ADVERTISEMENT

Scorpion

August aduce o experiență inedită, șocuri cu extreme pentru că nu ai înțeles mesajul astral pe sectorul tău existențial. Încercările pot fi dure și pe măsură, țin de păcatele din trecut și de faptul că ai supărat sau jignit pe cineva. Apar mesaje subtile în vis și semne de avertizare.

Săgetător

Sunt restanțe interioare pe care nu le-ai rezolvat și nu le-ai înțeles la adevărata lor valoare. Meditezi pentru a rezolva aceste aspecte și nu ai voie să faci rău, să gândești lucruri negative despre ceilalți pentru a activa partea pozitivă a lucrurilor. Înțelegi ce restanțe mai ai încă pe karmă sau în interior.

Capricorn

Ești realist și scoți la iveală caracterul pământean, ești mai ancorat la realitate. Ești mai logic și mai realist, chiar dacă vocea interioară îți indică altceva. Apare un soi de conflict, ești indecis legat de investiții, parte care ține de karmă. Fii mai atent la detalii în august.

Vărsător

Luna august 2023 aduce o mișcare puternică și ești mai realist ca niciodată. Apare un soi de provocare și de conflict interior. Toate planetele sunt în Leu, pe zodia opusă, de aceea se cere o mare atenție la parteneriate, iubiri, supărări provocate de relații sentimentale și de asumare.

Pești

Începi să înțelegi mesajele subtile din astral, multe fiind din viețile anterioare. E un cumul a cel puțin 9 – 11 existențe care au un bagaj karmic. Există un decalaj între ce ți-ai dorit în trecut și faptul că primești numai pe sfert. August e o lună cu obstacole care pot fi îndepărtate mental.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în...
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în club după eșecul cu Poli Iași
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Asigurare obligatorie pentru proprietarii de câini. Rasele vizate
Asigurare obligatorie pentru proprietarii de câini. Rasele vizate
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!