Life

Elena Chiriac dezvăluie cel mai mare secret de la PRO TV și Survivor România: „Nu se vede nici 25%”

Elena Chiriac a făcut dezvăluiri despre Survivor România, în exclusivitate pentru FANATIK! Publicul nu vede tot ce se întâmplă pe insulă.
27.03.2023 | 12:00
Elena Chiriac dezvaluie cel mai mare secret de la PRO TV si Survivor Romania Nu se vede nici 25
Elena Chiriac s-a întors la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac s-a întors la Survivor România, cu o strategie complet nouă! Finalista sezonului trecut a acceptat provocarea PRO TV de a intra din nou pe trasee, după ce a învățat o lecție usturătoare!

Elena Chiriac, adevărul despre Survivor România și producătorii de la PRO TV!

Elena a mărturisit, pentru FANATIK, că a fost extrem de afectată de comentariile răutăcioase pe care oamenii le-au scris la adresa ei, atunci când a fost în acest concurs, la un pas de a-l câștiga.

ADVERTISEMENT

Elena nu se simte deloc identificată cu imaginea de ”scorpie” pe care a avut-o la Survivor România și, tocmai de aceea, vrea să ne arate, de-acum, latura ei bună.

Luptătoarea de taekwondo a declarat că telespectatorii văd doar un sfert din ceea ce se întâmplă cu adevărat în jungla dominicană. În cazul ei, faptul că s-a dat prea puțin pe post a dezavantajat-o.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac, regrete după Survivor: „M-au judecat oamenii pe baza unui sfert din ce s-a întâmplat”

Întrebată cu ce i se pare diferit acest sezon față de cel în care a participat ea, Elena Chiriac a evitat să emită judecăți, fiind conștientă de hate-ul de care s-a lovit!

„E foarte greu să îmi dau cu părerea despre acest sezon, pentru că eu știu sezonul meu de acolo. La sezonul ăsta m-am uitat de acasă. Știu că nu se vede nici 25% din ce se întâmplă cu adevărat. Totodată, mai știu că televizorul nu poate transmite ceea ce simt concurenții cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Și atunci ultimul lucru pe care l-aș face ar fi să-i judec pe concurenți, pentru că știu cât de dureros poate fi să fii judecat de oameni fără să știe, de fapt, prin ce treci tu cu adevărat. M-a durut faptul că m-au judecat oamenii pe baza unui sfert din ceea ce s-a întâmplat și din ceea ce sunt eu, de fapt. Nu m-ar fi deranjat să mă judece oamenii pentru cine sunt în totalitate. Nu spun că nu sunt persoana care s-a dat la televizor, spun că sunt mult mai mult de atât”, a mărturisit Elena Chiriac de la Survivor România, pentru FANATIK.

„În spatele acțiunilor mele au fost multe motive. Televizorul dă câteva ore, tu nu poți vedea tot ce se întâmplă în concurs. În schimb, m-a durut faptul că oamenii chiar au crezut că eu sunt scorpia asta. Eu cred că pot să fiu și o persoană foarte bună. Mi-ar plăcea ca oamenii să vadă și asta la mine”, ne-a mai spus Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT

Elena promite să schimbe strategia la Survivor: „O să fiu mai calmă”

Sportiva ne-a spus și cum va fi în această revenire la Survivor România. Vedeta și-a propus să nu mai fie influențată de părerile celor din jur și a promis că va fi mult mai calmă și mai înțelegătoare față de sezonul anterior.

„N-aș vrea să mă las influențată de părerile oamenilor. Ele sunt bazate pe foarte puțin, pe un vârf de iceberg. Îmi propun mie să fiu o persoană bună, lucru pe care l-am făcut după ce am ieșit din Survivor.

Am ieșit cu multe lecții de acolo și le-am aplicat în viața mea de zi cu zi. Cred că o să fiu mai înțelegătoare, mai calmă, cu puțin  mai multă răbdare”, a mai declarat Elena Chiriac pentru FANATIK.

Focoasa șatenă ne-a dezvăluit și cum se întreține, mai precis cum s-a pregătit pentru show-ul de la PRO TV. Fosta concurentă de la Survivor România a spus că nu are totul de la mama natură și că are foarte mare grijă de ea, cu toate că există o mare tentație pe care încearcă să o țină cât mai departe: ciocolata!

„Nu e totul de la mama natură. Da, m-a înzestrat Dumnezeu și mama, dar, în schimb, fac foarte mult sport. Nu îmi fac toate poftele. Plăcerea mea vinovată e ciocolata, zahărul, dulciurile. Aș putea să mănânc oricând ciocolată, dar probabil nu aș putea să arăt atât de bine. Îmi place să mă mențin cât pot de sănătoasă, lăsând la o parte latura fizică”, ne-a zis Elena Chiriac.

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT