Life

Elena Ionescu a ajuns pe antibiotice. Ce s-a întâmplat cu fața vedetei din cauza machiajului

Probleme mari pentru Elena Ionescu. Din cauza machiajului, aceasta este nevoită acum să urmeze un tratament strict, cu antibiotice.
02.11.2022 | 23:44
Elena Ionescu a ajuns pe antibiotice Ce sa intamplat cu fata vedetei din cauza machiajului
Elena Ionescu are probleme mari din cauza machiajului excesiv. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu trăiește un adevărat calvar. Machiajul excesiv a făcut-o pe vedetă să fie nevoită să apeleze la un medic specialist, care i-a dat și un tratament.

Știm prea bine că mai toate vedetele din România ajung să se apeleze la machiaj zilnic. Cu toate astea, nimeni nu avea să știe că acest lucru poate cauza și probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

În cazul Elenei Ionescu, machiajul excesiv și-a spus cuvântul. Într-un interviu acordat la Xtra Night Show, vedeta a fost cât se poate de sinceră, la fel cum a făcut și atunci când a fost vorba de competiția Survivor România și a spus ce probleme are.

Vedeta a recunoscut că a fost la un pas să piardă toate emisiunile la care a fost invitată, din cauza infecției pe care a avut-o.

ADVERTISEMENT

Pe lângă produsele de make-ul utilizate, vedeta are și imunitatea scăzută, având în vedere stilul său de viață extrem de agitat, iar toate astea au dus la o infecție urâtă.

Acum, Elena Ionescu de la Survivor România se află sub tratament de antibiotice și speră să își revină.

ADVERTISEMENT

”Era să nu mai ajung la emisiuni în perioada asta, pentru că am avut o infecție de la foarte mult machiaj. Bine, și imunitate scăzută, probabil că am alergat în ultima perioadă și se mai întâmplă și de astea.

Am făcut această infecție, sunt pe antibiotic”, a povestit cântăreața, pentru sursa citată.

Elena Ionescu recunoaște că are un ten destul de problematic, iar faptul că ajunge să se marcheze în fiecare zi i-a agravat problemele pe care le mai avea.

ADVERTISEMENT

”Se poate ajunge și la asta, dacă pui aproape zilnic machiaj, ca mine. Când ai un ten problematic nu e tocmai confortabilă treaba, dar mi-am revenit ușor, ușor, o să fie bine”, a mai povestit ea.

Amintim că recent, Elena Ionescu, care este o femeie singură a anunțat că nu mai are în plan să aibă și un al doilea copil. Vedeta de la Survivor România spunea atunci că este mai mult decât mulțumită cu viața pe care o are în prezent.

ADVERTISEMENT