Life

Elena Merișoreanu, reacție dură după acuzațiile că umbla din bărbat în bărbat. Ce îi spune lui Gheorghe Turda : „Nu am să…”

Elena Merișoreanu este categorică după acuzațiile lui Gheorghe Turda, care a spus că umbla din bărbat în bărbat în tinerețe.
03.02.2023 | 07:06
Elena Merisoreanu reactie dura dupa acuzatiile ca umbla din barbat in barbat Ce ii spune lui Gheorghe Turda  Nu am sa
Elena Merișoreanu nu îl iartă pe Gheorghe Turda Foto Colaj Fanatik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a fost extrem de deranjată de vorbele lui Gheorghe Turda și a spus că nu îl va ierta niciodată pe artist.

Elena Merișoreanu nu îl iartă pe Gheorghe Turda pentru vorbele grele

Elena Merișoreanu a avut o reacție extrem de dură la adresa lui Gheorghe Turda, care a acuzat-o pe artistă că umbla din bărbat în bărbat atunci când era tânără.

ADVERTISEMENT

Artista a spus că a fost foarte deranjată de ce a putut să spună colegul său de breaslă și a transmis că nu îl va ierta niciodată pe Gheorghe Turda pentru afirmațiile făcute, conform Viva.

De asemenea, Elena Merișoreanu a mai spus că i se parte foarte urât din partea lui Gheorghe Turda să facă afirmații jignitoare la adresa ei după ani de zile în care au fost colegi.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, aceasta susține că soțul ei l-a ajutat foarte mult pe Gheorghe Turda atunci când a avut nevoie.

„M-au deranjat foarte mult vorbele lui. Am fost colegi și prieteni și nu este frumos să ne jignim după atâția ani. Ar trebui să țină minte că nu am să-l iert toată viața mea pentru ce a spus!

ADVERTISEMENT

Îi transmit, să nu uite că soțul meu l-a ajutat la greu. El l-a ajutat atunci când a avut probleme”, a declarat Elena Merișoreanu.

Ce a spus Gheorghe Turda despre Elena Merișoreanu

Artistul a vrut să facă precizări după ce în presă s-a scris că el și Elena Merișoreanu au fost la un pas să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda a pus capăt acestor afirmații și a declarat că Elena Merișoreanu era foarte „nehotărâtă” și că se iubea cu mai mulți bărbați.

„Elena Merișoreanu e colega mea și am încheiat! Mi-a fost drăguță, iubită! Nu s-a legat pentru că ea era nehotărâtă.

A exagerat presa când a zis ea că eram pe cale să ne căsătorim. Eu nu am să-i dau replici, că nu am de ce, dar ea era total nehotărâtă. Era așa, plutea, era când cu unul, când cu altul”, a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.

ADVERTISEMENT