Life

Elena Merișoreanu, reacție neașteptată când a aflat că Mirabela Dauer primește pensie de merit

18.03.2021 | 13:37
Elena Merisoreanu reactie neasteptata cand a aflat ca Mirabela Dauer primeste pensie de merit
Elena Merișoreanu mărturisește că se bucură pentru Mirabela Dauer, după ce a aflat că primește pensie de merit de la stat. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cântăreața Elena Merișoreanu îi răspunde Mirabelei Dauer, după ce artista i-a luat apărarea Mariei Dragomiroiu, în scandalul izbucnit din cauza pensiei primită de la stat.

În plin scandal cu Maria Dragomiroiu și soțul său, impresarul Bebe Mihu, cântăreața Elena Merișoreanu mărturisește că nu au interesat-o vreodată veniturile colegilor de breaslă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică popupară susține că, atunci când a vorbit despre pensia Mariei Dragomiroiu, a făcut-o cu scopul de a o atenționa că nu se află într-o situație financiară dificilă, așa cum se întâmplă în cazul multor români care trăiesc de pe o zi pe alta. (Vezi si: Elena Merișoreanu, lovitură dură pentru Maria Dragomiroiu: “Eu nu am luat bărbatul altei femei”. Dezvăluiri exclusive din trecutul cântăreței)

“Are atâta avere și o mai și arată! Să se uite pe Facebook să vadă ce scrie lumea, vai, vai, vai! Sunt oameni care trăiesc cu pensie de handicap sau cu 800 de lei pe lună, așa că să nu ne plângem”, ne-a spus Elena Merișoreanu. (Vezi și: Schimb dur de replici între Elena Merișoreanu și soțul Mariei Dragomiroiu, în direct la televizor: „Poate vă dau în judecată”)

ADVERTISEMENT

Ce spune Elena Merișoreanu despre pensia de merit a Mirabelei Dauer

Nu aceeași părere o are și despre cântăreața Mirabela Dauer care a mărturisit, recent, într-o emisiune TV, că nu i se pare normal ca pensiile artiștilor să fie analizate.

“Am avut o pensie de doi bani, dar domnul Ponta – mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui – este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit, am putut să îmi plătesc spitalul.

ADVERTISEMENT

Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele. Îi mulțumesc dimineața, la prânz și seara pentru că am putut fără să cerșesc!”, a spus Mirabela Dauer, zilele trecute, în emisiunea lui Cristi Brancu, refuzând să dezvăluie însă ce sumă de bani primește ca pensie de merit.

Întrebată despre situația în care se află cântăreața Mirabela Dauer care a spus că are o pensie mică, de 1.300 lei lună, la care se adaugaăcea de merit, Elena Merișoreanu ne-a declarat că îi dă dreptate artistei și se bucură să afle că este răsplătită de statul român cu venituri suplimentare.

ADVERTISEMENT

“Ea, săraca, este singură, îi dau dreptate pentru că are o pensie mică. A fost și rămâne o mare cântăreață de muzică ușoară de excepție. Este o fată corectă, o colegă extraordinară. Bravo ei, că are pensie de merit! Ce frumos! Mirabela este un om corect și drept, nu exagerează cu nimic”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO, după ce a aflat că Mirabela Dauer reușește să-și plătească investigațiile medicale, datorită pensiei de merit, pentru care a recunoscut că-i mulțumește “dimineața, la prânz și seara lui Victor Ponta”.

ADVERTISEMENT