Life

Elena Merişoreanu, reacţie vehementă după ce Dana Roba a ajuns în pragul morţii. „Ăsta e diavolul pe pământ”

Elena Merișoareanu este șocată de cazul Danei Roba. Iubita interpretă a avut un mesaj tranșant pentru soțul vedetei, Daniel Balaciu.
16.07.2023 | 14:59
Elena Merisoreanu reactie vehementa dupa ce Dana Roba a ajuns in pragul mortii Asta e diavolul pe pamant
Elena Merișoreanu, reacție acidă la adresa soțului celebrei Dana Roba Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a avutreacție vehementă după ce Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de soț. Cazul make-up artistului a șocat și, totodată, revoltat o țară întreagă. Printre vedetele solidare cu Dana Roba se numără și Elena Merișoreanu. Celebra interpretă a avut reacție tranșantă la adresa soțului vedetei.

Elena Merișoreanu a avut o reacție tranșantă la adresa lui soțului celebrei Dana Roba

Dana Roba a fost externată din spital, iar acum se recuperează după bătaia soră cu moartea pe care a primit-o de la soț. De atunci, vedeta a avut nevoie de ajutor, răbdare și perseverență pentru a se recupera. A cerut ajutorul oamenilor care au fost săritori și i-au donat diverse sume în cont. Pe lângă oamenii de rând, și vedetele au susținut-o pe Dana Roba. Georgiana Lobonț, Carmen de la Sălciua, Alina Radi și multe altele i-au fost alături și au rugat oamenii să o ajute. Acum, Elena Merișoreanu l-a pus la zid pe cel care a atentat la viața Danei Roba.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, despre soțul make-up artistului Dana Roba: “E diavolul pe pământ”

Întrebată despre cazul Danei Roba, Elena Merișoreanu și-a arătat compasiunea față de vedetă. Totodată, celebra artistă nu s-a putut abține și a avut o reacție vehementă la adresa lui Daniel Balaciu. Artista este șocată de gestul bărbatului. Iată ce a declarat!

„Era și soțul ei credincios, nu înțeleg ce s-a întâmplat. Pe cuvântul meu, stau și mă întreb cum mai intră el acum într-o biserică? Nu condamn pe mine, dar să ajungi să dai cu ciocanul în cap, ăsta e diavolul pe pământ, diavolul e puternic acum”, a spus Elena Merișoreanu pentru Playtech Știri.

ADVERTISEMENT

Vedetele au făcut scut împotriva soțului și o susțin pe Dana Roba: “Trebuie să strigi după ajutor”

Georgiana Lobonț a distribuit un mesaj pentru ca oamenii să o ajute pe Dana Roba în număr cât mai mare. Interpreta de muzică populară a distribuit povestea make-up artistului. Carmen de la Sălciua a fost și ea alături de make-up artist și a susținut-o constant pe Instagram.

Buna prietenă a Danei, Alina Radi a făcut un apel pentru a o ajuta pe vedetă. Alina a vorbit pentru FANATIK despre tot.

ADVERTISEMENT

„Am înțeles că își mai revine. O să i se mai facă un set de analize complex, iar medicii o țin sub supraveghere. Sunt zeci de mii de distribuiri doar de pe pagina mea. S-au mobilizat oamenii și au ajutat-o. După ajutor trebuie să strigi, nu să-l aștepți. Oamenii sunt solidari în momente de genul acesta, atât de grele”, spunea Alina Radi, în exclusivitate, pentru FANATIK.