News

Elena Merișoreanu s-a testat pentru coronavirus: ”Nu am închis ochii de frică”. Care este rezultatul

18.07.2020 | 15:02
Elena Merisoreanu sa testat pentru coronavirus Nu am inchis ochii de frica Care este rezultatul
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu s-a testat de urgență pentru COVID-19 după ce asistenta care îi făcea injecții în picior era suspectă de coronavirus. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a mărturisit că nu a închis ochii toată noaptea de frica rezultatului.

Artista a ajuns să-și facă testul pentru acest virus după ce asistenta sa a prezentat câteva simptome specifice SARV-COV-2 printre care se numără și febra. Elena Merișoreanu nu a stat prea mult pe gânduri și s-a testat pentru virusul din China.

ADVERTISEMENT

„Am stat cu emoții foarte mari azi-noapte, pentru că doamnei care îmi face mie recuperarea la picior și-mi face masaj i s-a făcut rău ieri”, a povestit în urmă cu puțin timp vedeta la Antena Stars, notează cancan.ro.

Elena Merișoreanu, testată pentru COVID-19. Are sau nu artista virusul?

„A făcut febră, a dus-o urgent la spital, a spus cu cine a luat ultima dată legătură. Au venit, mi-am făcut și eu testul ăsta COVID.

ADVERTISEMENT

Toată noaptea nu am închis ochii de frică că na, am mai luat legătura cu ai mei, vă dați seama”, a completat cântăreața.

Cunoscuta artistă a primit rezultatul testului pentru coronavirus la primele ore ale dimineții, aceasta fiind negativ. Elena Merișoreanu a mărturisit la același post de televiziune că urmează să repete testul peste câteva zile, în ciuda faptului că asistenta sa nu are COVID-19.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, fericită că nu are coronavirus

Vedeta a povestit că femeia care îi făcea injecții în picior avea o simplă indigestie după ce a mâncat pepene rece, interpreta de muzică populară declarându-se fericită că nu este infectată cu noul tip de coronavirus.

„Azi dimineață, la prima oră mi-a dat telefon: «Doamnă, sunteți negativă și dumneavoastră și doamna asistentă».

ADVERTISEMENT

A făcut o indigestie de la pepene rece. Atâta sunt de fericită, dar totuși mi-a spus că trebuie să mai fac un test”, a conchis Elena Merișoreanu, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT