Life

Elena Udrea nu se uită la bani când vine vorba de fiica ei. Câți bani a dat pe hainele micuței pentru grădiniță

Elena Udrea este extreme de atentă cu ținutele fiicei sale și nu se uită la bani. Micuța a purtat o haine de sute de euro în prima sa zi de grădiniță.
09.11.2021 | 17:25
Elena Udrea nu se uita la bani cand vine vorba de fiica ei Cati bani a dat pe hainele micutei pentru gradinita
Elena Udrea a dat sute de euro pentru ținuta micuței. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zi emoționantă în familia Elenei Udrea. Eva Maria a împlinit în luna septembrie trei ani, iar părinții au decis ca micuța să meargă la grădiniță.

Pentru această ocazie deosebită, fostul politician nu s-a uitat la bani și i-a ales micuței o ținută impecabilă pe care a plătit sute de euro.

ADVERTISEMENT

Cel care a postat fotografia în mediul online a fost Adrian Alexandrov, iar postarea a primit zeci de aprecieri imediat.

Elena Udrea nu se uită la bani când vine vorba de fiica ei. Câți bani a dat pe hainele micuței pentru grădiniță

Elena Udrea a fost mereu extrem de elegantă și și-a ales cu mare grijă ținutele. Nu se uită la bani nici când vine vorba despre hăinuțele alese pentru fetița sa.

ADVERTISEMENT

În familia fostului ministru a fost o zi extrem de importantă. Micuța Eva Maria a mers pentru prima dată la grădiniță, iar mama sa a avut grijă de toate detaliile. A ales pentru aceasta o ținută elegantă, care i-a venit de minune.

Un trench Burberry, care costă 660 de euro, ciorapi albi și o pereche de ghete negre din lac. Eva Maria a avut părul prins la spate în agrafe.

ADVERTISEMENT
Fetița Udrea
Fetița Elenei Udrea, pregătită pentru grădiniță. Sursă foto: Instagram

 

Din fotografiile postate de Adrian Alexandrov, se vede că micuța este adorabilă. Imediat poza a adunat zeci de aprecieri.

Eva Maria a împlinit în luna septembrie 3 ani, așa că părinții ei au decis să o înscrie la o grădiniță privată din zona Corbeanca.

ADVERTISEMENT

Ce cadou a primit micuța de ziua ei

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au decis să-i facă micuței Eva Maria un cadou special de ziua acesteia. O excursie la Disneyland, în Paris.

“La mulți ani, fetița mea minunată! Îți urez să fii sănătoasă, să fii fericită în fiecare zi, să îi ai pe mami, pe tati, pe buni și pe toți cei care te iubesc alături mereu și să poți să faci în viață orice îți vei dori!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Măicuței Sfinte în fiecare clipă pentru că ești în viață mea! Să nu uiți că mama te iubește mereu, cel mai mult pe lume”, a scris atunci Elena Udrea în mediul virtual în ziua în care fetița sa a împlinit 3 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: