News

Elena Udrea ar putea fi încarcerată, joi, la Târgșor. S-a înțeles cu Florian Coldea să scape de dosare? Update

Elena Udrea va fi adusă în arest, în România, săptămâna aceasta. Joi, ar putea fi închisă la Penitenciarul Târgșor. Înainte de extrădare, din Bulgaria, fostul politician a transmis un mesaj despre Florian Coldea.
15.06.2022 | 15:13
Elena Udrea ar putea fi incarcerata joi la Targsor Sa inteles cu Florian Coldea sa scape de dosare Update
Elena Udrea va fi plasată în arest, în România, săptămâna aceasta. Ce a spus despre Florian Coldea. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT
15-06-2022
14:09

Elena Udrea ar putea fi încarcerată joi la Târgșor

Elena Udrea va fi adusă din Bulgaria, în România, joi, potrivit unor surse Digi 24. Fostul ministru al turismului va fi dusă la Penitenciarul Târgșor.

O pedeapsă de șase ani de închisoare are de executat fostul politician. Încă de pe data de 7 aprilie se află în arest în Bulgaria, în încercarea de a fugi, când a primit sentința definitivă, în dosarul Gala Bute, din partea autorităților române.

Elena Udrea va fi extrădată săptămâna aceasta din arestul din Bulgaria, în România. Ea va fi dusă la Penitenciarul Târgșor pentru executarea pedepsei de 6 ani de închisoare. Înainte de a ajunge în țară, fostul ministru al turismului a ținut să clarifice zvonurile despre o înțelegere a ei cu Florian Coldea.

Săptămâna aceasta, Elena Udrea va fi extrădată în România, la Penitenciarul Târgșor: ”Nu m-am inteles cu Florian Coldea sa ma scape de dosare!”

Elena Udrea neagă faptul că s-a înțeles cu Florian Coldea să o scape de dosare, că este parteneră de afaceri cu acesta, dar și că nu a mai vorbit și nu s-a mai întâlnit cu el din anul 2014.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul politician admite că are prieteni comuni cu fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI), dar și adversari comuni.

”1. Nu m-am inteles cu Florian Coldea sa ma scape de dosare!
2. Nu sunt partenera de afaceri cu Florian Coldea!
3. Nu m-am intalnit si nici nu am vorbit cu Florian Coldea, nici macar intamplator, din decembrie 2014!
4. Este posibil ca eu si Florian Coldea sa avem prieteni comuni, dupa cum este sigur ca avem adversari comuni. Dar asta nu ne-a facut pe mine si pe el, prieteni!, este mesajul care apare pe contul de facebook al Elenei Udrea.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea a punctat faptul că clarificările de față ar veni ca urmare a unor zvonuri care circulă de două luni, despre o interacțiune a sa cu Florian Coldea.

”De 2 luni se vehiculeaza sistematic si dupa un plan bine organizat aceste intoxicari, de aceea consider foarte importante clarificarile de mai sus!”, a mai subliniat Elena Udrea.

ADVERTISEMENT

Lucian Bode, ministrul MAI: ”Acum se analizează un plan de extrădare”

Reamintim că judecătorii bulgari au făcut solicitări de extrădare în România, a Elenei Udrea, până pe 20 iunie. Până la aducerea în țară, se analizează un plan de extrădare, a transmis ministrul MAI, Lucian Bode.

”În urmă cu câteva ore am primit o solicitare din Bulgaria pentru a realiza procedurile de extrădare până pe 20 iunie.

ADVERTISEMENT

Acum se analizează un plan de extrădare. Până pe 20 iunie statul român o va aduce”, a spus Lucian Bode, ministrul MAI, într-o declarație de presă.

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) precizează că sunt condiții mai bune la Penitenciarul de femei Ploieşti – Târgşorul Nou. Chiar mai bune decât și în azile, spitale sau orfelinate.

ADVERTISEMENT
Tags: