Sport

Elias Charalambous, detalii despre faza la care s-a accidentat grav Pantea. Ce spune de ceilalți absenți în U Cluj – FCSB

Elias Charalambous a vorbit despre accidentarea gravă a lui Alexandru Pantea. Antrenorul cipriot a dezvăluit cum l-a pierdut pe tânărul fundaș dreapta.
18.02.2024 | 14:18
Elias Charalambous detalii despre faza la care sa accidentat grav Pantea Ce spune de ceilalti absenti in U Cluj  FCSB
Elias Charalambous a dezvăluit cum s-a accidentat Alexandru Pantea. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a oferit noi detalii despre accidentarea gravă a lui Alexandru Pantea, dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Fundașul dreapta în vârstă de 20 de ani s-a accidentat la antrenament și nu va fi pe foaia de joc pentru meciul cu U Cluj.

Elias Charalambous, detalii despre accidentarea gravă a lui Alexandru Pantea: „Credeam că nu e nimic serios”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate accidentarea serioasă lui Alexandru Pantea la unul dintre antrenamentele FCSB-ului. Luni, în ziua meciului cu U Cluj, internaționalul român de tineret va efectua un RMN. Fundașul dreapta a suferit o lovitură puternică la genunchi.

ADVERTISEMENT

Astfel, ar putea fi vorba de o ruptură a ligamentelor încrucişate, accidentare care i-ar încheia sezonul lui Pantea. Elias Charalambous a dezvăluit cum s-a accidentat Alexandru Pantea și a confirmat că fundașul va sta pe bară o perioadă lungă de timp.

„Va lipsi o lungă perioadă de timp, dar știm cu toții că este un băiat puternic și că va trece prin această operație, sunt sigur că se va întoarce mai puternic.

ADVERTISEMENT

Vreau să îi spun să fie puternic, îl așteptăm să revină în echipă mai puternic. Nu a fost nimic special, a fost o acțiune la care credeam că nu e nimic serios, dar uneori, în fotbal, nu te aștepți la lucruri.

Nu a fost nimic deosebit, s-a accidentat la o fază la care nu ne-am fi așteptat”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare duelului U Cluj – FCSB. De asemenea, FANATIK a dezvăluit că Alexandru Băluță nu va face deplasarea la Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous, anunț despre absenții de la FCSB la meciul cu U Cluj: „S-a îmbolnăvit”

Alexandru Băluță, unul dintre preferații lui Gigi Becali, nu s-a antrenat în ultimele zile și nu va face deplasarea la Cluj pentru duelul cu echipa lui Ioan Ovidiu Sabău. Jucătorul care evoluează în atac a răcit și nu s-a antrenat deloc înaintea duelului de luni seară.

„Știți că Băluță s-a îmbolnăvit, nu va fi în lot, e ceva ce ni s-a întâmplat în ultima săptămână, diferite virusuri. Vreau să mulțumesc staff-ului medical, care lucrează zilnic ca nebunii pentru a pregăti jucătorii.

ADVERTISEMENT

Ei sunt oamenii care se află în spate, dar care sunt foarte importanți pentru noi”, a mai spus Elias Charalambous. De asemenea, Denis Haruț nu va juca împotriva „Șepcilor roșii”, din cauza faptului că s-a îmbolnăvit de scarlatină de la fetița sa, în timp ce Joyskim Dawa a primit zile libere și este în Franța.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „2 solist” la meciul U Cluj - FCSB