Sport

Elias Charalambous, detalii surprinzătoare despre colaborarea pe care o are cu Pintilii la FCSB: “Face parte din staff-ul meu!”

Elias Charalambous este noul antrenor principal de la FCSB. Cipriotul a vorbit despre relaţia de colaborare pe care o are cu Mihai Pintilii şi Gigi Becali.
02.04.2023 | 19:34
Elias Charalambous detalii surprinzatoare despre colaborarea pe care o are cu Pintilii la FCSB Face parte din stafful meu
Mihai Pintilii va face echipă cu Elias Charalambous. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB l-a numit în postura de antrenor principal pe Elias Charalambous, care a semnat un contract până în vară cu vicecampioana României. Cipriotul va debuta pe banca tehnică în meciul cu Sepsi, programat luni, de la 20:30.

Elias Charalambous, detalii surprinzătoare despre colaborarea pe care o are cu Pintilii la FCSB

La conferinţa de presă premergătoare meciului de la Sfântu Gheorghe, Elias Charalambous a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relaţia de colaborare pe care o va avea cu Mihai Pintilii şi a dezvăluit că s-a întâlnit până acum o singură dată cu Gigi Becali:

ADVERTISEMENT

”Acum câteva săptămâni a fost un interes. Înainte de a aduce un antrenor, a numi pe cineva, cei din conducere întreabă ce antrenor s-ar potrivi pentru echipă. S-a ajuns la mine, de aceea sunt aici.

Meciul nostru de mâine e important. Apoi ne vom concentra pe următorul joc. O echipă bună (n.r. Sepsi), cu fani. Toate echipele din play-off sunt dificile. I-am studiat. Trebuie să luăm cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

“Pintilii face parte din staff-ul meu. E un băiat grozav”

Am lucrat cu antrenori mari, Fernando Santos. Am luat ce a fost mai bun de la antrenorii care m-au pregătit. Filosofia mea este tranziția rapidă. Pintilii face parte din staff-ul meu.

E un băiat grozav. Este o echipă foarte bună, cu atmosferă bună. Sunt convins că-mi voi pune în practică ideile. Îmi place să muncesc cu staff-ul. Îmi place să știu totul. Am văzut multe meciuri. Lupta pentru titlu este strânsă. Am văzut câteva meciuri. Toată lumea trebuie să improvizeze.

ADVERTISEMENT

De când sunt aici, m-am întâlnit cu Gigi Becali o singură dată. Am stat 10 minute. Atât. Nu m-a sunat, nu a venit la antrenamente. Lasă antrenorul să îşi facă datoria. Este o persoană foarte bună şi mă bucur că l-am cunoscut. Ajută foarte multă lume”, a spus Charalambous la conferinţa de presă.

VEZI VIDEO:

Mihai Stoica: “Eu nu văd vreodată FCSB fără Pintilii, indiferent în ce calitate”

Mihai Stoica a participat şi el la conferinţa de presă şi a declarat că Mihai Pintilii rămâne un om foarte important pentru roş-albaştrii şi va rămâne alături de FCSB mult timp de acum încolo:

ADVERTISEMENT

”Pintilii rămâne un membru foarte important al staff-ului, chiar dacă a fost prigoana asta împotriva lui. Probabil că din vară va merge pe drumul către Licenţa Pro.

La Pintilii ţin enorm, este admirabil, un om cu o dulceaţă cum nu am mai întâlnit. Ştiţi genul ăla când te întâlneşti dimineaţa cu el şi ştii că îţi merge bine? Aşa e Pintilii.

Eu nu văd vreodată FCSB fără Pintilii, indiferent în ce calitate, de antrenor secund sau principal, el va rămâne cu noi”, a declarat Mihai Stoica la conferinţa de presă.

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Elias Charalambous va avea un salariu lunar de 5000 de euro la FCSB, însă rolul său va fi diferit de ceea ce a declarat la conferinţă. Cipriotul îl va ajuga pe Mihai Pintilii, dar nu mai mult decât atât.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT