Sport

Elias Charalambous, după FCSB – PAOK 1-1: „Trebuie să lucrăm la detalii”

Elias Charalambous a vorbit după ultimul meci amical al verii pentru FCSB, cu PAOK, scor 1-1, spunând că este mulțumit de echipă.
05.07.2023 | 23:03
Elias Charalambous dupa FCSB  PAOK 11 Trebuie sa lucram la detalii
Elias Charalambous a vorbit după FCSB - PAOK. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României consideră că a fost un stagiu de pregătire reușit, recunoscând că este fericit pentru tot ce s-a întâmplat, dar că trebuie să lucreze la detalii, vorbind și despre ce își propune în debutul noului sezon.

Elias Charalambous a vorbit după FCSB – PAOK

Elias Charalambous a vorbit după meciul amical dintre FCSB și PAOK, făcând o analiză asupra întregului stagiu de pregătire al echipei sale din Țările de Jos: „Pentru mine cel mai important este că am stat 10 zile aici.

ADVERTISEMENT

Am venit să pregătim echipa pentru noul sezon. Consider că am avut un cantonament foarte bun, din toate punctele de vedere. Suntem foarte fericiţi pentru tot ce s-a întâmplat.

În ceea ce priveşte rezultatele… tot timpul ne dorim să câştigăm, indiferent că sunt meciuri amicale. Cred că cel mai important e să obţinem victorii la începutul campionatului şi apoi în Europa”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să lucrăm la detalii!”

Elias Charalambous a continuat și a vorbit despre felul în care s-au pregătit jucătorii, fiind bucuros că nu s-a accidentat niciun fotbalist, însă crede că mai trebuie să lucreze la detalii:

„Cel mai important e că jucătorii s-au pregătit foarte bine, au fost concentraţi şi mulţumim lui Dumnezeu că nu am avut accidentări. Este foarte important, într-un cantonament, să termini aşa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

În cele două meciuri amicale ne-am dorit să vedem câteva lucruri. Cu siguranţă am văzut lucruri care trebuiesc să fie îmbunătăţite înainte de startul Ligii 1 şi al preliminariilor Conference League”.

„Ne arată ce trebuie să mai îmbunătăţim şi vom arăta o faţă mai bună în noul sezon. Trebuie să lucrăm la detalii, asta e cel mai important. Jucătorii noi trebuie să înţeleagă filosofia echipei.

ADVERTISEMENT

După, cel mai important e ca fotbaliştii să îşi dorească să înveţe lucruri noi în fiecare zi”, a mai spus Elisa Charalambous, la finalul meciului amical cu PAOK.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „1 solist” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: