Sport

Elias Charalambous, euforic înainte de FCSB – UTA: „Chiar sunt fericit”. Care e singurul accidentat

Elias Charalambous s-a întors cu zâmbetul pe buze în România. Antrenorul FCSB-ului a susținut conferința de presă premergătoare duelului cu UTA Arad.
21.01.2024 | 15:21
Elias Charalambous euforic inainte de FCSB  UTA Chiar sunt fericit Care e singurul accidentat
Elias Charalambous a susținut conferința de presă premergătoare duelului FCSB - UTA Arad. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a avut doar cuvinte de laudă despre lotul FCSB-ului și despre pregătirea „roș-albaștrilor” din Antalya. Antrenorul cipriot a susținut conferința de presă premergătoare duelului cu UTA Arad. Confruntarea de pe Arena Națională are loc luni, 22 ianuarie, ora 20:00.

Elias Charalambous, încântat înainte de FCSB – UTA Arad: „Mă simt foarte încrezător”

FCSB a revenit în cursul zilei de duminică în România. Formația finanțată de Gigi Becali a fost ultima din SuperLiga care s-a întors în țară după cantonamentul de iarnă. Elias Charalambous a prefațat duelul cu UTA Arad din etapa a 22-a a SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Antrenorul cipriot susține că echipa sa este pregătită pentru a doua parte a sezonului. „Am avut un cantonament grozav din punctul meu de vedere și suntem pregătiți să începem a doua parte a sezonului. Vom avea un joc foarte dificil împotriva unei echipe foarte bune care a arătat spirit de luptă împotriva tuturor. 

Jucătorii mei au muncit foarte mult în zilele de pregătire din Turcia. Au arătat că sunt foarte concentrați și chiar sunt fericit. Am doar lucruri bune de spus despre jucătorii mei.

ADVERTISEMENT

Acum suntem cu toții concentrați pentru jocul de mâine. Avem nevoie de cele 3 puncte. Am spus că UTA este o echipă bună, dar cel mai important este ce vom face.

Vreau să scot în evidență felul în care mi-am văzut lotul antrenându-se zilele acestea și motivația de care au dat dovadă. Mă simt foarte încrezător pentru echipa mea”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Denis Haruț, indisponibil pentru duelul cu UTA Arad

FCSB caută să își ia revanșa în fața celor de la UTA Arad. Echipa lui Mircea Rednic le-a administrat „roș-albaștrilor” prima înfrângere a sezonului în campionat. De altfel, ultima victorie a echipei lui Gigi Becali în fața „Puriului” datează din aprilie 2015.

Alex Băluță este pregătit să o înfrunte pe UTA Arad. Gigi Becali l-a anunțat titular în atac pe fostul fotbalist al Universității Craiovei. În schimb, Denis Haruț (accidentat), Vlad Chiricheș (accidentat) și Florinel Coman (suspendat) sunt indisponibili.

ADVERTISEMENT

„Băluță este 100%. Singura accidentare pe care am avut-o în Turcia a fost Haruț și restul jucătorilor despre care știți. Singurul accidentat pe care l-am avut în Turcia este Haruț.

Știm ce absențe avem, dar acestea fac mereu parte din joc. Avem mulți jucători buni și acesta este un punct forte pe care îl avem anul acesta. Nu depindem de un singur jucător. Sigur, Coman e un jucător foarte important pentru noi, dar avem jucători buni care îl pot înlocui mâine.

„Sunt foarte fericit pentru Phelipe și Alhassan. Au înțeles ușor stilul nostru de joc”

Sunt foarte fericit pentru ce s-a întâmplat în cantonament și mai ales pentru cei doi noi jucători. S-au alăturat nouă și s-au adaptat foarte repede. Avem o atmosferă bună. Ei au înțeles ușor și rapid stilul nostru de joc. Sunt fericit pentru amândoi. 

Mă voi hotărî mâine asupra primului ’11’. De-abia am ajuns din Turcia. Sper că toată lumea va fi în formă și apoi vom decide. Pe Nana Antwi e timpul să-l cunoaștem pentru că a sosit în România când noi eram în Turcia. După jocul cu UTA Arad putem vorbi despre Nana Antwi”, au fost cuvintele lui Elias Charalambous.

Elias Charalambous, înainte de FCSB - UTA: „Mă simt foarte încrezător”

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.44 este cota pentru „1” la meciul FCSB - UTA Arad