Sport

Elias Charalambous, grăbit după Botoşani – FCSB 0-1: “A fost exact ceea ce ne-am aşteptat!”

FCSB a câştigat cu 1-0 confruntarea cu FC Botoşani graţie golului marcat de Lixandru. Elias Charalambous şi-a felicitat jucătorii pentru acest succes.
07.10.2023 | 23:57
Elias Charalambous grabit dupa Botosani  FCSB 01 A fost exact ceea ce neam asteptat
Elias Charalambous, grăbit după Botoşani - FCSB 0-1: "A fost exact ceea ce ne-am aşteptat!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 1-0 meciul cu FC Botoşani. Mihai Lixandru a marcat unicul gol al partidei, dar roş-albaştrii au tremurat pentru cele trei puncte în a doua repriză, gazdele având câteva ocazii importante.

Elias Charalambous, grăbit după Botoşani – FCSB 0-1: “A fost şi mai greu pentru că a bătut vântul la poarta noastră”

Elias Charalambous a fost expeditiv la interviuri. Antrenorul celor de la FCSB a declarat că meciul a fost dificil exact cum se aşteptau şi se bucură pentru golul marcat de Lixandru, cel care începe să se impună în echipă:

ADVERTISEMENT

Este exact ceea ce ne-am aşteptat. Astfel de meciuri sunt foarte dificile. A fost şi mai greu pentru că a bătut vântul la poarta noastră. Ştiam că vom suferi. Am avut un adversar care juca pe contraatac. 

Nu ne-am făcut jocul, dar am obţinut trei puncte foarte importante. Sunt foarte fericit pentru Lixandru. Am discutat cu el, dar felul în care s-a antrenat m-a convins şi i-am spus că trebuie să muncească mult pentru că va veni şi şansa lui.

ADVERTISEMENT

“Am vorbit cu Alexa după meci. Îl ştiu din Cipru”

În fiecare săptămână este mai bun şi suntem fericiţi. Avem nevoie de toţi jucătorii pe care îi avem la dispoziţie. Am vorbit cu Alexa după meci, îl ştiu din Cipru.

Le mulţumesc mult fanilor care au venit până în această deplasare. Mă bucur că am putut să îi facem fericiţi”, a spus Elias Charalambous la finalul confruntării.

ADVERTISEMENT

FCSB îşi asigură primul loc în SuperLiga în această pauză internaţională, fiind la patru puncte de CFR Cluj şi un meci în plus. Roş-albaştrii au pierdut un singur meci în primele 12 etape, eşecul surpriză de la Arad, cu UTA.

Roş-albaştrii vor evolua în următorul meci cu FC Voluntari. Ilfovenii au reuşit o semi-surpriză în această rundă şi au remizat alb cu Universitatea Craiova, meci în care Alex Mitriţă a irosit un penalty.

ADVERTISEMENT

În primele 12 etape, FCSB a pierdut şapte puncte. Roş-albaştrii s-au încurcat cu UTA Arad, scor 1-2, şi au remizat cu Hermannstadt şi U Cluj, ambele cu acelaşi scor, 2-2.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,50 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Voluntari

ADVERTISEMENT
Tags: