Sport

Elias Charalambous, o marionetă la FCSB, la fel ca Strizu: „Se dă el rotund că face… Face pe dracu’!”. Video Exclusiv

Elias Charalambous a început mandatul la FCSB în forţă... la nivel de declaraţii. Mitică Dragomir l-a pus la punct pe cipriot, pe care l-a comparat cu Leo Strizu.
03.04.2023 | 15:24
Elias Charalambous o marioneta la FCSB la fel ca Strizu Se da el rotund ca face Face pe dracu Video Exclusiv
Elias Charalambous, o marionetă la FCSB, la fel ca Strizu: „Se dă el rotund că face… Face pe dracu'!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB are un nou antrenor cu licenţă Pro. Este vorba de Elias Charalambous, fost jucător de la Vaslui, care a spus în prima conferinţă de presă că el este omul care va decide tot la echipă şi va răspunde de rezultate.

Elias Charalambous, o marionetă la FCSB, la fel ca Strizu? Mitică Dragomir: “Are aceeaşi poziţie, l-am văzut în poze”

Dumitru Dragomir l-a pus la punct pe noul antrenor de la FCSB în emisiunea “Profeţiile lui Mitică”. Fostul şef al Ligii Profesioniste l-a comparat pe Charalambous cu Strizu şi este sigur că tot Gigi Becali va avea hăţurile:

ADVERTISEMENT

“Poate este singurul care a cedat ofertei. Nu ştiu. Tot Pintilii este cel care conduce. Charalambous avea aceeaşi poziţie ca a lui Strizu, l-am văzut în poze. Exact poziţia lui Strizu. Este normal să comande ăla care are banii.

Hai, mă, lăsaţi-mă, cum puteţi să credeţi că el se ocupă. Şi dacă se jură acum pe nu ştiu ce, n-are cum, n-are starea necesară să se oprească Gigi. El a fost învăţat să comande. Nu există, e viaţa lui. Îi iei viaţa?

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Se dă el rotund că face… Face pe dracu’!”

Sunt banii lui, munciţi. Charalambous spune astea pentru că nu l-a învăţat nimeni. Cel mai bine ar fi să pui batista pe ţambal: o să vedem ce o să facem, ce o să dregem. Se dă el rotund că face… Face pe dracu’!

Nu se face de râs. Eu cred că nimeni nu s-a făcut de râs. Ce spune de la Biblie încoace: trebuie să execuţi ordinele patronului. Aşa e în capitalism, mai ales în cel nenorocit, din ultima sută de ani. 

ADVERTISEMENT

Dacă eu te plătesc pe tine… La stat este altceva. Dar la patron… dacă eşti la mine şi te rog să ai grijă de cutare, vorbeşti frumos şi dacă tu îmi spui «Du-te, mă, de aici!», mâine nu mai eşti. Nu mai iei 10.000 salariu.

Iei 2000 în altă parte. Eu am reuşit în viaţă cu gura mare, dar cu bunătate. În aşa fel încât nu am luat personalitatea” a comentat Dumitru Dragomir situaţia antrenorului de la FCSB la “Profeţiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous va debuta pe banca celor de la FCSB în meciul cu Sepsi, programat luni, de la ora 20:30. Roş-albaştrii se pot apropia la trei puncte de lider în cazul unei victorii cu covăsnenii.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,35 este cota pentru „X” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT