Sport

Elias Charalambous, sincer înainte de Farul – FCSB: „Știm că vom suferi foarte mult!”. Video

Elias Charalambous nu s-a alarmat înaintea meciului decisiv dintre Farul și FCSB. Antrenorul cipriot este optimist în privința partidei de la Ovidiu.
20.05.2023 | 13:47
Elias Charalambous sincer inainte de Farul  FCSB Stim ca vom suferi foarte mult Video
Elias Charalambous a susținut conferința de presă premergătoare partidei Farul - FCSB. Foto: captură Youtube - @FCSB TV.
ADVERTISEMENT

FCSB are nevoie de un rezultat pozitiv în disputa cu Farul de la Ovidiu, duminică, 21 mai, de la ora 21:00. În cazul în care vor pierde partida cu liderul play-off-ului, echipa finanțată de Gigi Becali va rămâne fără șanse matematice la cucerirea titlului cu o etapă rămasă până la finalul sezonului.

Detaliul care îl menține „pozitiv” pe Elias Charalambous înainte de Farul – FCSB: „Trebuie să suferim din nou”

FCSB se află la un punct în spatele Farului, iar cu o victorie, echipa antrenată de Elias Charalambous va urca pe prima poziție înaintea ultimei etape. Antrenorul cipriot a mărturisit că rămâne optimist cu privire la meciul de la Ovidiu datorită calității jucătorilor.

ADVERTISEMENT

„Nu este nimic diferit față de săptămânile trecute, dar cred că puteți să înțelegeți că acesta este modul de a menține echipa. Mereu ne gândim la următorul meci și dacă nu am fi urmat acest proces nu am fi fost astăzi aici. Pentru mâine, cel mai important este să fim concentrați încă din primul minut.

După cum am mai spus, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, poate cea mai bună. Știm că trebuie să suferim din nou, dar ce mă ține pozitiv este că avem cei mai de calitate jucători, dar asta nu este de ajuns”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous nu disperă înainte de Farul – FCSB: „E cel mai important meci pentru jucători, nu pentru mine”

Elias Charalambous a urmat stilul lui Gică Hagi și și-a lăudat jucătorii înaintea „finalei” pentru titlu. Antrenorul cipriot este conștient de dificultatea adversarului și a mărturisit că elevii săi vor da totul pentru a obține victoria. „Sunt fericit că jucătorii mei au o mentalitate extraordinară.

Mentalitatea pe care o arată în fiecare săptămână mă face fericit, în special în aceste momente dificile. Trebuie să fim umili să ținem capul jos și să muncim. Știm că o să fie un meci greu, știm că vom suferi foarte mult, dar vom merge să dăm totul.

ADVERTISEMENT

Cel mai important pentru noi e prestația pe care o să o avem, nu ne gândim la adversari. Este cel mai important meci pentru jucători, nu pentru mine. Sper să câștigăm acest meci, în special pentru jucători, dar și pentru fani”, au fost cuvintele lui Elias Charalambous.

Andrea Compagno, interviu pentru presa din Italia înainte de Farul – FCSB: „Suntem aproape să câștigăm titlul după 7 sezoane”

Înaintea derby-ului de la Ovidiu, Andrea Compagno, atacantul și golgheterul celor de la FCSB, s-a destăinuit în presa din Italia. Fotbalistul italian a vorbit despre revenirea roș-albaștrilor, care au avut un start de sezon extrem de slab în campionat.

ADVERTISEMENT

„Mai sunt două meciuri și suntem la un punct de primul loc. Avem meciul direct duminică, în deplasare. Alaltăieri am jucat în fața a 42.000 de oameni, o atmosferă inedită. Există mare pasiune pentru Steaua (n.r. FCSB). Suntem aproape să câștigăm titlul după 7 sezoane.

S-a format un mare entuziasm. Când am ajuns, echipa era pe locul 14, dar acum sperăm să punem cireașa pe tort.  Când mergi să joci la o echipă precum Steaua (n.r. FCSB), inevitabil știi că ești pe o scenă importantă.

Să ajungi în competiții internaționale și să dai goluri în cupele europene, cu West Ham, Anderlecht, este ceva special… Ești în centrul atenției. Mă concentrez să-mi fac echipa și fanii fericiți. Restul nu depinde de mine”, a spus Andrea Compagno.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2.52 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT