Sport

Elias Charalambous, vacanță alături de familie. Imagini de senzație cu fiica fotomodel a antrenorului FCSB. Foto

Elias Charalambous se află în Cipru în vacanță, unde își petrece timpul alături de familie. Fiica sa este deja un fotomodel de succes
05.06.2023 | 18:19
Elias Charalambous are un băiat și o fată. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous și-a prelungit contractul cu FCSB și a acceptat un salariu înjumătățit, așa cum Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Spre deosebire de elevii săi, care sunt plătiți mult mai bine și au ales vacanțe exotice, antrenorul cipriot este mulțumit dacă este aproape de familie.

Elias Charalambous, poze în premieră alături de familie

Elias Charalambous a postat o poză pe contul său oficial de Instagram alături de fiica sa Andriana. Antrenorul e relaxat la masa unui restaurant și savurează o bere.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous mai are și un fiu care e fotbalist și a debutat la naționala U16 a Ciprului: „I-am spus că vreau să văd un singur lucru la el: Când cânți imnul, nu stai acolo. Vreau să țipi ca un nebun. Pentru că este un lucru foarte important. Trebuie să înțeleagă de la vârsta asta. Îți reprezinți țara”, spunea antrenorul într-un interviu.

Elias Charalambous își petrece vacanța alături de familie
Elias Charalambous își petrece vacanța alături de familie. Fotografia a fost făcută chiar de fiica sa.

Andriana Charalambous este fotomodel și deja are o carieră de succes și colaborează cu agenția de modeling din Cipru, Constantina Evripidou.

ADVERTISEMENT

Tânăra chiar a fost prezentă pe Arena Națională la derby-ul dintre FCSB și Farul Constanța. Din păcate, pentru antrenorul cipriot, fiica sa nu i-a purtat noroc și constănțenii au câștigat dramatic cu două goluri marcate în prelungiri.

Andriana, fiica lui Elias Charalambous, a fost prezentă pe Arena Națională la derby-ul FCSB - Farul 2-3
Andriana, fiica lui Elias Charalambous, a fost prezentă pe Arena Națională la derby-ul FCSB – Farul 2-3. Sursă foto: captură Instagram.

Elias Charalambous are o relație excelentă cu fiica lui: „Cel mai tare tată din lume!”

Elias Charalambous este un om credincios și care respectă foarte mult familia, ceea ce este pe placul lui Gigi Becali. Cipriotul are o relație specială cu fiica: „Cel mai tare tată din lume!”, este caracterizarea făcută de Andriana Charalambous.

ADVERTISEMENT

Fiica antrenorului FCSB i-a făcut o urare specială cu ocazia zilei sale de naștere: „La mulți ani regelui inimii mele, bărbatul visurilor mele și iubirea vieții mele. Îmi e dor de tine și te iubesc pentru totdeauna”, i-a transmis Andriana lui Elias Charalambous.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani va avea un salariu lunar de 2.500 de euro și și-a prelungit contractul cu FCSB până la finalul sezonului, în care are ca obiectiv principal titlul de campion.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB nu este afectat de micșorarea salariului: „Sunt undeva unde îmi place”

Cu toat acestea, Elias Charalambous nu e afectat de înjumătățirea salariului: „De ce să nu fi rămas? Nu știu cum se întâmplă în România, nu cred că trebuie să vorbim despre salarii, mă interesează doar pe mine, nu contează cât câștig sau dacă este adevărat sau nu ceea ce s-a spus despre salariul meu.

Sunt undeva unde îmi place, v-am spus din prima zi asta. Sunt mândru să lucrez cu acești băieți. Sunt fericit!”, a spus antrenorul după ce a semnat prelungirea contractului.

  • 2.500 de euro e noul salariu al lui Elias Charalambous la FCSB

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT