Sport

Elias Charalambous vorbeşte despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB: “Este normal ca patronul să-şi spună opinia!”

FCSB va merge pe terenul Petrolului după primul meci din acest sezon în care nu a reușit să înscrie. Trupa pregătită de Charalambous este la 11 puncte față de ploieșteni în clasament și speră să își majoreze distanța.
27.10.2023 | 16:13
Elias Charalambous vorbeste despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB Este normal ca patronul sasi spuna opinia
Charalambous a discutat despre duelul cu Petrolul. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB vine la Ploiești din postura de lider al Superligii. Echipa lui Gigi Becali are al doilea cel mai bun atac din campionat, după Rapid, și se bazează pe forța ofensivă pentru a lua toate punctele de pe terenul Petrolului. Ultima etapă nu a fost una reușită pentru FCSB. S-a încurcat cu Voluntari și a luat un singur punct.

FCSB vine la Ploiești fără Coman și Popescu

“Venim după o remiză în singurul meci în care nu am înscris în acest sezon. Pe asta am pus accentul în această săptămână și mergem să câștigăm trei puncte. E normal ca patronul să-și exprime opinia.

ADVERTISEMENT

Pentru acest meci avem două absențe. Florinel Coman, după cum bine știți, s-a accidentat în etapa precedentă. Celălalt jucător care va lipsi este Ovidiu Popescu, din cauza unei suspendări.

Restul jucătorilor sunt pregătiți pentru meci. Florinel Coman ar trebui să fie recuperat până la meciul următor din campionat. Rotariu, de când a venit, a arătat o atitudine foarte bună la antrenament. Am numai lucruri pozitive de spus despre el.

ADVERTISEMENT

El, la fel ca și ceilalți, se antrenează 100%. E posibil să ai o zi mai proastă, dar atitudinea pe care o arată contează foarte mult pentru noi. Nu există meci ușor în acest campionat, uitați-vă câte puncte pierd echipele mari în meciurile cu echipele mici”, a spus Elias Charalambous.

FCSB nu a reușit să înscrie în ultimul meci

Fără Coman accidentat, FCSB va juca cel mai probabil cu Octavian Popescu în flancul stâng al atacului. Octavian Popescu este sub presiune după o serie de meciuri în care nu a reușit să iasă la rampă. Două goluri a reușit Popescu în 11 partide în care a evoluat.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu te pregătești în mod egal pentru toate meciurile, atunci vei avea probleme. Toți jucătorii care ne aparțin și joacă împrumutați sunt sub monitorizare. Musi are un sezon foarte bun și de ce nu, în viitor, poate juca pentru noi.

Pentru jucători, este important să joace pe stadioane pline, deoarece îi motivează. Noi aducem suporteri atât acasă, cât și în deplasare, iar un public numeros este întotdeauna un plus pentru echipa noastră.

ADVERTISEMENT

Depinde de modul în care alcătuim echipa în funcție de echipa adversă. Ca antrenori, trebuie să fim atenți la multe aspecte, de la fazele fixe până la jucători. Avem o bază bună ca echipă, avem jucători buni, putem face modificări, dar în final, echipa are prioritate”, a completat Elias Charalambous.

FCSB merge la Ploiesti sa castige

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.87 este cota pentru „NG” la meciul Petrolul - FCSB