News

Cum a fost eliberat din arest tânărul care a spulberat un om pe trecerea de pietoni! Video

Cum a fost eliberat din arest tânărul care a spulberat un om pe trecerea de pietoni! Bărbatul din Iași este judecat pentru omor, dar e liber să meargă acasă
18.12.2021 | 21:28
Cum a fost eliberat din arest tanarul care a spulberat un om pe trecerea de pietoni Video
Cum a fost eliberat din arest tânărul care a spulberat un bărbat pe trecerea de pietoni! Sursa foto - IPJ Iași
ADVERTISEMENT

Decizie surprinzătoare luată de magistrații Curții de Apel din Iași. Tânărul care a spulberat cu mașina un pensionar pe bulevardul Independenței a fost eliberat din arest.

Judecătorii au decis să admită contestația formulată de Rareș Andrei Berihoi împotriva măsurii de arestare preventivă dispuse de Tribunal.

ADVERTISEMENT

Cum a fost eliberat din arest ieșeanul care a spulberat un om pe trecerea de pietoni!

Cu toate acestea, conducătorul auto va fi judecat sub controlul judiciar. Mai mult decât atât, ieșeanul este obligat să se prezinte în fața instanței sau a organelor de cercetare penală oricând este chemat.

De asemenea, în tot acest timp, bărbatul trebuie să informeze de îndată instanța cu privire la schimbarea locuinței.

ADVERTISEMENT

Totodată, preț de 60 de zile, ieșeanul nu are voie să părăsească deloc județul și nici nu va avea dreptul să conducă niciun tip de vehicul.

Vă readucem aminte că Rareș Berihoi a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunal. Acuzația a fost una pentru omor după ce în noaptea de 25/26 septembrie a accidentat mortal un bărbat aflat pe trecerea de pietoni.

ADVERTISEMENT

Potrivit martorilor, mașina pe care o conducea Berihoi ar fi avut o viteză de peste 100 km/h.

Din nefericire, impactul a fost unul atât de violent, încât unul dintre picioarele victimei a fost efectiv smuls din șold.

Mai trebuie spus că șoferul a fost cercetat inițial pentru ucidere din culpă, pedepsită cu închisoarea între 2 și 7 ani.

ADVERTISEMENT

Procurorii au apreciat că el a acționat cu intenție indirectă, conștient de faptul că poate oricând produce un accident grav.

Acum, dacă bărbatul este găsit vinovat, acesta poate fi condamnat la o pedeapsă cu închisoarea pe un termen cuprins între 10 și 20 de ani

ADVERTISEMENT