Life

Eliminare dură la Chefi la Cuțite. S-a lăsat cu replici grele în emisiune: “E chiar obraznică”

Eliminare dură la Chefi la Cuțite. S-a lăsat cu replici dure în emisiunea de la Antena 1. Despre cine s-a spus că este obraznică.
30.05.2023 | 00:24
Eliminare dura la Chefi la Cutite Sa lasat cu replici grele in emisiune E chiar obraznica
Eliminare dură la Chefi la Cuțite, pe 29 mai 2023. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Eliminare dură la Chefi la Cuțite. au fost date unele replici dure în emisiune. Ce jurat a acuzat o concurentă că este obraznică.

Eliminare dură la Chefi la Cuțite, pe 29 mai 2023

A fost o eliminare dură la Chefi la cuțite în ediția de pe 29 mai 2023. O persoană a plecat din echipa lui chef Sorin Bontea!

ADVERTISEMENT

Diane Inamahoro este concurenta care a plecat acasă în această seară. Ea a primit cel mai mic punctaj din partea chefilor la proba eliminatorie.

Aceasta a fost conformată când a auzit decizia, deși era supărată că l-a dezamăgit pe chef Sorin Bontea, liderul echipei. Dar cele mai dure replici au fost legate de o altă concurentă.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Amalia Esa, care a încălcat regulile. Inclusiv Gina Pistol era nemulțumită de comportamentul acesteia, pe care a ameințat-o în repetate rânduri că o descalifică.

Ce a făcut Amalia Esa la Chefi la cuțite. De ce l-a supărat pe Dumitrescu

Amalia Esa a fost cea asupru criticată. Și ea a fost în pericol de eliminare la Chefi la cuțite, dar a reușit să se salveze. A primit un punctaj de 11 puncte pentru farfuria sa.

ADVERTISEMENT

Concurenta a mai adăugat elemente în farfuria sa și după ce cronomentrul se încheiase. Gina Pistol i-a reproșat că nu ține niciodată cont de termenul limită pus pentru probe.

„Du-te de aici, să mai pun un punct (n.r pentru probă)”, i-a spus Amalia cameramanului care se afla lângă ea, în încercarea de a încălca regulamentul fără să fie văzută.

ADVERTISEMENT

Acest comportament l-a nemulțumit foarte tare pe chef Florin Dumitrescu. Acesta a spus că concurenta este răsfățată și obraznică.

Concurenta nu a recunoscut că a mai completat farfuria și după ce timpul s-a scurs. „Eu nu am mai pus mâna pe farfurie”. Abia când Gina Pistol a anunțat-o că există camerele și în tavan, concurenta a recunoscut că este adevărat.

„Este o fată foarte răsfățată, chiar obraznică aș putea spune”, a spus juratul. Cătălin Scărlătescu a spus și el că lămâia adăugată în mod incorect de Amalia nu schimba cu nimic preparatul său.

ADVERTISEMENT