Life

Eliminare dură la Survivor România All Stars. Pierde duelul și merge acasă

Cine va părăsi competiția Survivor România All Stars. Duelul va fi unul dur și se va da între doi concurenți foarte puternici.
27.03.2024 | 23:24
Eliminare dura la Survivor Romania All Stars Pierde duelul si merge acasa
Cine va pleca acasă de la Survivor România All Stars. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Survivor România All Stars devine o competiție din ce în ce mai grea. Doar cei mai puternici rezistă în jungla din Republica Dominicană, așa că lupta este cot la cot. În această săptămână, va avea loc o eliminare pe care nimeni nu a prevăzut-o. Cine este concurentul care va destabiliza dinamica întregii echipe.

Cine va fi eliminat, în această seară, la Survivor România All Stars

Survivor România All Stars îi ține pe cei de acasă cu sufletul la gură de la o ediție la alta. Competiția este din ce în ce mai dură în junglă, iar pe măsură ce se aproprie marea finală, concurenții sunt din ce în ce mai puțini.

ADVERTISEMENT

La finalul acestei săptămâni, o echipă va pierde un jucător important. Duelul este cel care va trimite acasă un concurent de la Survivor All Stars.

Potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, echipa Faimoșilor va fi cea care se va împuțina numeric. Faimoșii vor pierde un concurent, iar echipa va fi nevoită să meargă pe traseu, de săptămâna viitoare, cu un membru în minus.

ADVERTISEMENT

În această săptămână, Războinicii reușesc să fie imuni, după ce au câștigat duelul cu 10 – 6 în fața adversarilor. Colanul este câștigat de Ștefania, iar în Consiliu un rol esențial îl va juca Iancu Sterp.

Potrivit Viperelor Vesele, Iancu Sterp va folosi dintele pentru a o salva pe Ana Pal de la duel. În urma acestei mișcări, la duel ajung Ana Porgras și Alexandra Ciomag. Lupta va fi una strânsă, dar, din păcate, fosta Războinică Alexandra Ciomag va pleca acasă.

ADVERTISEMENT

Survivor România All Stars, surprize de proporții la fiecare ediție

Cu fiecare săptămână care trece la Survivor România All Stars, probele devin din ce în ce mai grele. Cine vrea să câștige marele trofeu trebuie să fie foarte puternic și să folosească totul în avantajul lui.

Momentan, concurenții din ambele triburi gândesc la comun și pun pe primul loc binele echipei. Însă, pe măsură ce Survivor România All Stars va avansa către finală, fiecare își va urmări obiectivul.

ADVERTISEMENT

Deși este un sezon dedicat celor mai buni concurenți din toate timpurile, jungla s-a arătat a fi nemiloasă cu ei. Mulți au cedat, atât fizic, cât și psihic, iar unii dintre ei au plecat deja acasă după ce au fost eliminați în Consiliu.

Marele premiu din acest sezon este de 100.000 de euro și va ajunge la cel mai bun concurent. Până acum, celor de acasă le este greu să facă pronosticuri, căci au loc schimbări de situație de la o ediție la alta.

ADVERTISEMENT