Life

Eliminare neașteptată la Bravo, ai stil! Cu lacrimi în ochi, concurenta a avut o reacție ciudată la aflarea deciziei

Excludere surprinzătoare la Bravo, ai stil! Deși supărată, participanta a declarat în același timp că se bucură că a ieșit.
27.05.2023 | 15:40
Eliminare neasteptata la Bravo ai stil Cu lacrimi in ochi concurenta a avut o reactie ciudata la aflarea deciziei
Excludere surprinzătoare la Bravo, ai stil! Deși supărată, participanta a declarat în același timp că se bucură că a ieșit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Eliminare neașteptată în emisiunea de modă și stil moderată de Ilinca Vandici, la Kanal D2. Cu lacrimi în ochi, concurenta a avut o reacție ciudată la aflarea deciziei. Care sunt planurile pe care le are tânăra de 23 de ani.

Excludere surprinzătoare la Bravo, ai stil! Deși supărată, participanta a declarat în același timp că se bucură că a ieșit

Bravo, ai stil a făcut o excludere surprinzătoare. Telespectatorii au decis că Milena trebuie să părăsească competiția în care a intrat extrem de încrezătoare la începutul lunii aprilie. Din păcate, publicul a considerat că locul său nu este în show.

ADVERTISEMENT

„Eu, sinceră să fiu, chiar mi-aș dori ca fetele să rămână”, a spus concurenta de la Kanal D2 înainte de a afla votul final, notează kanald.ro. Din păcate, tânăra de 23 de ani a avut un procentaj de 4,5% și a trebuit să plece acasă.

Deși supărată că nu a mers mai departe pentru a pune mâna pe trofeul emisiunii, participanta a declarat în același timp că se bucură că a ieșit. Fosta concurentă a mărturisit că este fericită pentru ce s-a întâmplat în show.

ADVERTISEMENT

Reacția sa a fost văzută drept una ciudată pentru a părăsit competiția repede, însă este bucuroasă pentru toate lucrurile pe care le-a învățat de la jurați. Constanția și Carina au fost cele salvate de români prin intermediul votului.

„Vreau să continui pe partea de styling. Vreau să fac un curs, vreau să învăț despre acest domeniu și sunt foarte fericită pentru tot ce s-a întâmplat. Îmi va fi dor de Andreea și de Constanția foarte mult.

ADVERTISEMENT

Sper să fie puternice și să ajungă până în finală și de Beatrice”, a declarat Milena după ce a plecat de la Bravo, ai stil, mai arată sursa menționată mai devreme. Tânăra a făcut parte din primele 10 concurente ale sezonului actual.

Milena de la Bravo, ai stil
Milena, concurenta eliminată de la Bravo, ai stil. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Milena de la Bravo, ai stil

Milena de la Bravo, ai stil are 23 de ani și este originară din localitatea Vălenii de Munte, județul Prahova. Fosta concurentă de la Kanal D2 s-a stabilit în București în urmă cu ceva vreme, unde a și urmat Facultatea de Marketing din Cadrul Academiei de Studii Economice.

ADVERTISEMENT

În prezent, fosta participantă studiază masterul la Facultatea de Drept. Frumoasa brunetă este o femeie independentă pentru că are propria firmă de confecții textile și personalizări pe broderie. Tânăra este pasionată de genți, bijuterii și pantofi.

ADVERTISEMENT