Life
notix pixel id

Eliminare surpriză la Survivor România 2022. Scandal între Faimoși și Războinici. Unul dintre ei pleacă acasă

O eliminare neașteptată are loc la Survivor România 2022. Faimoșii și Războinicii au discuții aprinse în timpul jocului pentru recompensă și ajung să se sa ia bătaie.
18.01.2022 | 07:44
Eliminare surpriza la Survivor Romania 2022 Scandal intre Faimosi si Razboinici Unul dintre ei pleaca acasa
Eliminare neașteptată la Survivor România 2022. Cele două echipe se iau la bătaie. Sursa foto: Capturi YouTube
ADVERTISEMENT
18-01-2022
21:31

Prima eliminare de la Survivor!

Vezi AICI cine a părăsit în lacrimi echipa Faimoșilor!

ADVERTISEMENT

În următoarea ediție Survivor România 2022 are loc o eliminare neașteptată. Apar tensiuni între cele două echipe, care ajung să se ia la bătaie chiar în timpul jocului pentru recompensă.

Daniel Pavel anunță descalificarea unui concurent din sezonul al treilea al reality show-ului.

De asemenea, un concurent din echipa Faimoșilor va părăsi competiția în urma consiliului de eliminare din această ediție.

ADVERTISEMENT

Eliminare neașteptată la Survivor România 2022. Tensiuni între Faimoși și Războinici

Daniel Pavel anunță o eliminare neașteptată în noua ediție Survivor România 2022, difuzată pe 18 ianuarie. Apar tensiuni și discuții aprinse între cele două echipe, care ajung să se ia la bătaie chiar în timpul jocului pentru recompensă.

“Pentru el, Survivor România se termină acum și aici, pe acest nisip fierbinte dominican.”, anunță Daniel Pavel la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Și între membrii echipei Faimoșilor apar certuri. “Trage de tine! Trage de tine, ți-am zis!”, îi spune Cătălin Zmărăndescu Otiliei.

Cântăreața izbucnește în lacrimi și îl roagă pe fostul campion MMA să nu mai ridice tonul: “Dar nu țipa, că nu-mi place să țipi!”.

ADVERTISEMENT

În plus, un concurent din echipa roșie va părăsi competiția în urma consiliului de eliminare. Roxana Ciuhulescu a fost nominalizată de colegii ei.

Emil Rengle, care deține imunitatea personală, l-a votat spre eliminare pe Cătălin Zmărăndescu. Elena Chiriac, concurenta imună de la fete, a votat-o pe Xonia spre eliminare.

ADVERTISEMENT

Scandal în echipa Faimoșilor

După doar o zi în Republica Dominicană, în echipa Faimoșilor a izbucnit deja un scandal între Roxana Ciuhulescu, CRBL și Cătălin Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Certurile au început după ce fosta prezentatoare TV l-a “pârât” pe Cătălin Zmărăndescu lui TJ Miles, așa că sportivul a ținut să-i spună câteva cuvinte acide.

“Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini.”, i-a spus Zmărăndescu blondinei.

CRBL a intervenit în conflictul dintre coechipierii săi și a susținut afirmațiile lui Cătălin Zmărăndescu. Cântărețul i-a spus Roxanei că nu ar fi trebuit să discute cu TJ Miles despre fostul luptător MMA.

“Tu ești pârâcea grupului. Cred că era mai bine să ții pentru tine deocamdată, pentru că nu cred că i-a făcut rău (n.r. lui TJ Miles) și sunt pe zero.”, a spus CRBL în ediția difuzată luni seară.

Roxana Ciuhulescu a explicat situația și i-a spus lui Zmărăndescu că nu îi place bârfa, motiv pentru care a ales să vorbească.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE