Life

Eliminată de la Survivor România, Maria Lungu îi face praf pe Războinici: ”Le era frică”! Reacția lui Cristi Mitrea

Maria Lungu continuă cearta cu Războinicii și după ce a ieșit de la Survivor România! Atitudinea ei l-a deranjat chiar și pe Cristi Mitrea, în emisiune.
25.01.2023 | 18:12
Eliminata de la Survivor Romania Maria Lungu ii face praf pe Razboinici Le era frica Reactia lui Cristi Mitrea
Afirmațiile Mariei Lungu l-au deranjat pe Cristi Mitrea. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Lungu, Războinica care a luptat mai mult împotriva colegilor decât cu ei, nu se lasă nici după ieșirea din competiție. Prezentă în emisiunea La Măruță, a reușit să-l scoată din sărite și pe Cristi Mitrea.

Maria Lungu se luptă cu Războinicii și după eliminarea de la Survivor România 2023

Maria Lungu a reușit să facă ravagii în echipă Războinicilor de la Survivor România 2023. Nu s-a remarcat neapărat pe traseu, cât prin prisma scandalurilor în care a fost implicată. Colegii au votat-o aproape în unanimitate pentru a pleca acasă, iar publicul a fost în asentimentul lor, dar tânăra nu se lasă.

ADVERTISEMENT

După ce a ajuns în țară, a fost invitată în emisiunea La Măruță de la Pro Tv, pentru a-și spune partea de adevăr. Blondina continuă să afirme că nu a greșit cu nimic și că cei care au provocat-o au fost colegii de la Războinici, care au atacat-o de la bun început, din punctul său de vedere.

„Am înțeles cât de important este oxigenul pentru creier și hrana pentru noi. Pentru că nu mai înțelegeam ce zic. Mie mi se umflase fața. Aveam mare noroc pentru că nu am avut oglindă în momentul ăla, pentru că era mai rău”, a spus fosta Războinică.

ADVERTISEMENT

„De mine ca și concurentă le era frică”

Chiar dacă publicul a condamnat-o pentru atitudinea avută și colegii au pus-o la zid pentru că i-ar fi jignit, Maria Lungu susține că nu ea a început. Ba chiar susține că, de fapt, Codruța Began, alături de restul Războinicilor, încercau sa o întărâte și o jigneau pe ea, motiv pentru care nu avea de ce să se poarte altfel.

„Nu era cazul să împăturesc mesajele cu ei. Și nu o să o spun cu niciun fel de rușine sau regret. Pentru că în momentul în care tu vezi în ce stare sunt eu, nu vii și ceri explicații de la mine.

ADVERTISEMENT

Ce vrei să fac? Cu fața umflată să pun acoperișul, să fac mâncare? De acolo a început, pentru că eu nu înțelegeam de ce nu eram lăsată în pace.

De mine ca și concurentă le era frică. Și eu credeam că sunt o concurentă bine pusă pe picioare. Survivor nu e doar despre punctele alea aduse. Erau și persoane care nu au adus niciun punct. A fost și greșeala mea pentru că m-am bazat foarte mult pe mine”, a declarat Maria Lungu.

ADVERTISEMENT

Maria Lungu e convinsă că Războinicii se vor certa urât la Survivor România

Mai mult decât atât, fosta Războinică recunoaște că de multe ori a continuat intenționat scandalul, pentru că știa că asta se așteptă din partea ei. De asemenea, este de părere că acum, că nu se mai pot certa cu ea, foștii colegi vor începe conflictele între ei.

„Au fost momente în care am forțat ca să-i enervez pe ei. Ei mă urmăreau. Când vedeau că nu făceam ce vreau ei, mă atacau. Se băgau în seamă pe lucruri foarte aiurea. Erau toți împotriva mea pentru că știau toți că o să vină momentul votului și nu voiau să dea unul în altul.

De exemplu, e situația în care Andrei au nominalizat-o pe Codruța, după a început cearta. Ei nu voiau să se dezbine. Eu le-am dat o săptămână ca să fie pace, roz și frumos. De ce nu s-au bătut pentru lider cât am fost eu acolo?”, a susținut Maria Lungu.

Cristi Mitrea a pus-o la punct pe fosta concurentă Survivor România 2023

Deși este conștientă că cei de acasă așteaptă scuze și explicații, Maria Lungu a spus că nu este cazul să le ofere și că important este faptul că seara pune capul liniștită pe perna ei.

„De multe ori am simțit că publicul sau colegii mei să zic că-mi pare rău sau să dau de la mine. Poate era normal așa, dar nu am simțit să fac asta.

Eu nu am făcut lucrul ăsta pentru că ei încercau să mă îndepărteze pe mine ca și concurentă. Dacă n-am simțit asta, de ce să fac ceva ce nu simt?”, a întrebat fosta Războinică.

Acesta a fost și momentul în care Cristi Mitrea a răbufnit și i-a sugerat Mariei Lungu că are nevoie de un gram de bun simț„Placa asta mi se pare atât de învechită și un clișeu atât de ieftin, ‘Așa sunt eu, mă iei așa cum sunt, n-am simțit să…’.

Până la urmă, sunt situații în viață în care buna creștere și 7 ani de acasă de acasă te salvează de la moarte. Atâta timp cât vă erijați în prostia asta imatură, după părerea mea, n-o să câștigați nimic niciodată”, a spus Cristi Mitrea, în replică pentru Maria Lungu, fosta Războinică de la Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT