Sport

Elisabeta Lipă, anunț uriaș despre noul stadion Dinamo: „Clubul va avea ceea ce merită“

Elisabeta Lipă a discutat deschis despre subiectul senisibil pentru fanii lui Dinamo. A promis că aceștia vor primi ceea ce își doresc de mult, stadionul, iar clubul va întra intr-o nouă eră.
23.03.2024 | 12:47
Elisabeta Lipa anunt urias despre noul stadion Dinamo Clubul va avea ceea ce merita
Veste mare din partea Elisabetei Lipă pentru fanii lui Dinamo, după o așteptare lungă / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

iar clubul va întră intr-o nouă era.Fosta mare sportivă, actualmente președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, a oferit fanilor dinamoviști vești bune cu ultimele declarații. Conform acesteia, perioada de așteptare a fanilor se va încheia, iar clubul va întra într-o nouă eră cu terminarea proiectului.

Elisabeta Lipă, sigură de faptul că Dinamo va primi ceea ce așteaptă de mult

Unul dintre subiectele sensibile pentru fanii dinamoviști este stadionul, care a tot jognlat de la idee la realizare. Însă, perioada de așteptare pentru club s-a terminat, totul după ce Hotărârea de Guvern a fost aprobată.

ADVERTISEMENT

Elisabeta Lipă a discutat deschis, conform Digisport, despre începerea proiectului: „Faptul că va începe construcţia noului stadion Dinamo este una dintre veştile bune. Şi nu doar pentru fotbalişti, dar şi pentru locuitorii din zonă. Odată cu acest nou stadion, Dinamo va avea ceea ce merită.“

Referitor la timpul de construcție, fosta mare sportivă a fost rezervată, preferând să spună doar: „Nu contează în cât timp. În general la noi lucrurile se fac foarte greu, birocraţia este exagerată, dar important este că se fac paşi mici şi siguri“.

ADVERTISEMENT

De asemenea, actuala președintă a ANS a spus că și-ar dori ca finalizarea proiectului să se realizeze în timpul mandatului său: „Eu sper să nu dureze mult, să nu se termine construcţia când nu o să mai fiu eu în sport”.

Stadionul Dinamo, de la idee la realizare, de la impas la certitudine

Cartierul Ștefan cel Mare va beneficia de un nou stadion modern, unde Dinamo își va avea casa. Arena va avea o capacitate de 25.000 de locuri, iar costul estimat este de 170 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Stadionul va beneficia de 200 de locuri de parcare VIP, patru vestiare și două săli de încălzire. De asemenea, acesta va avea și un spațiu extins destinat presei, 12 loje, iar tribunele vor fi acoperite integral.

Una dintre problemele fanilor vizavi de stadion a fost prezența pistei de atletism, pe care ultrașii dinamoviști au respins-o vehement. De-a lungul timpului, fanii au protestat și au obținut ceea ce-și doreau, într-un final.

ADVERTISEMENT

Acum, suporterii lui Dinamo lupta pentru a grava pe tribunele stadionului sloganul DDB (Doar Dinamo București). Este de văzut dacă cerința acestora va fi îndeplinită, însă este cert, Dinamo va avea stadion nou.

ADVERTISEMENT
Tags: