Life

Eliza Natanticu a fost la un pas de moarte: ”Cosmin plângea și citea din Acatistul Sf. Nectarie”

Eliza Natanticu, participantă la Asia Express și soția celebrului actor Cosmin Natanticu, a avut parte de o dramă acum câțiva ani. Eliza a fost la un pas de moarte.
28.11.2021 | 22:39
Eliza Natanticu a fost la un pas de moarte Cosmin plangea si citea din Acatistul Sf Nectarie
ADVERTISEMENT

Eliza Natanticu a dezvăluit, de curând, în cadrul unui podcat, un lucru mai puțin știut de fanii săi. Fosta participantă la Asia Express era în trecut la un pas să-și piardă viața.

”Cosmin plângea la capul meu și citea din Acatistul Sf. Nectarie”, își amintește Eliza Natanticu despre momentul care a marcat-o.

ADVERTISEMENT

Din ce cauză Eliza Natanticu a fost la un pas de moarte

Tragedia s-ar fi putut produce în urma unei infectări cu o bacterie intraspitalicească, după ce a fost operată la un chist ovarian, la un spital din Capitală.

”Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine. Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă.

ADVERTISEMENT

M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. (…) A vrut să mă opereze și a treia oară, dar nu i-am lăsat”, a detaliat fosta concurentă de la Asia Express, în podcastul ”Happyfish ”.

Eliza Natanticu și-a evaluat foarte bine viața după ce a fost la un pas de moarte. Astfel, nu a mai stat pe gânduri și a decis să-și urmeze visul, în cele din urmă, acela de a cânta.

ADVERTISEMENT

”Stătea Cosmin noaptea lângă mine și citea din Acatistul Sf. Nectarie, plângea acolo la capul meu. După ce m-am vindecat, mi-am reevaluat toată viața și mi-am spus că vreau să-mi urmez visul, adică muzica”, a mai completat artista.

Zis și făcut. Odată ce a participat la competiția Asia Express, Eliza s-a apucat de muzică. Deja și-a lansat și câteva piese: ”Arde” și ”De vină suntem noi”.

ADVERTISEMENT

Ba chiar a primit și felicitările unor artiști consacrați precum Alexandra Stan și Lidia Buble.

”Mi s-a întâmplat să colaborez cu persoane de la care am luat niște piese și care au încercat să mă ducă spre muzica latino.

Am două piese, cu tot cu clip, dar nefiind în zona mea de confort, mi se părea că în comparație cu potențialul meu vocal, era infim.

Pot să cânt și jazz, și muzică populară, și pop, și funk, și orice”, a mai spus Eliza Natanticu.

ADVERTISEMENT
Tags: