Sport

Elizabeth Omoregie, așa cum nu ai văzut-o niciodată. „Tigroaica” e una dintre cele mai sexy sportive din România! Foto

Coordonatorul de joc al lui CSM București, Elizabeth Omoregie (25 de ani), face senzație pe pagina ei de Instagram cu pozele în ipostaze extrem de sexy.
16.04.2022 | 09:10

Handbalista bulgară a lui CSM București arată senzațional atunci când nu se află în echipamentul lui CSM București și este extrem de elegantă.

Elizabeth Omoregie, jucătoarea cu origini nigeriene a lui CSM București își înnebunește fanii pe Instagram cu pozele sexy

Jucătoarea de 25 de ani născută la Atena nu se sfiește să își arate formele pe pagina sa oficială de Instagram, unde a strâns aproape 15.000 de urmăritori.

ADVERTISEMENT
Elizabeth Omoregie, sexy-handbalista lui CSM București
Elizabeth Omoregie, sexy-handbalista lui CSM București

Handbalista lui CSM București e foarte încrezătoare în calitățile sale fizice și și-a expus și tatajuale pe care le are pe o mare parte din corp.

Din păcate pentru fanii lui Omoregie, Elizabeth este căsătorită de mai bine de trei ani. Iubitul ei i-a făcut o mare surpriză și i-a oferit inelul de logodnă chiar de ziua ei, pe 22 decembrie 2018.

ADVERTISEMENT
Elizabeth Omoregie, alături de soțul ei
Elizabeth Omoregie, alături de soțul ei

Elizabeth Omoregie joacă la CSM București de 4 ani și are o poveste de viață ieșită din comun

Elizabeth Omoregie s-a născut la Atena, dintr-un tată nigerian și o mamă bulgăroaică. Familia ei s-a mutat în Plevna, unde a copilărit și a început să joace handbal.

Între 2012 și 2014 chiar a evoluat pentru naționala de handbal feminin a Bulgariei, iar din 2017 poate juca și pentru Slovenia,  primind cetățenia în perioada în care a jucat la Krim Ljubljana.

ADVERTISEMENT

Coordonatorul de joc al „tigroaicelor” și-a prelungit contractul cu CSM în iulie 2020, după plecarea Andreei Letkici și este una dintre cele mai importante jucătoare în acest moment, chiar dacă a lipsit o perioadă destul de lungă din cauza unei accidentări.

Elizabeth Omoregie a fost aproape de un transfer la SCM Râmnicu Vâlcea

FANATIK a aflat în exclusivitate că Elizabeth Omoregie a fost aproape să semneze cu SCM Râmnicu Vâlcea în urmă cu doi ani, când vâlcencele au vrut să profite de problemele financiare de la CSM București.

ADVERTISEMENT