Life

Ella de la Puterea Dragostei, decizie radicală. Ce a hotărât fosta concurentă de la Kanal D

Ella de la Puterea Dragostei a făcut un anunț surpriză pe unul dintre conturile sale de socializare, în urmă cu foarte puțin timp.
25.10.2021 | 11:58
Ella de la Puterea Dragostei decizie radicala Ce a hotarat fosta concurenta de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D a luat o decizie radicală. Bruneta nu traversează o perioadă tocmai bună, de aici și hotărârea de a-și face ordine în viață și în gânduri pentru o vreme.

Așadar, fosta iubită a lui Jador vrea să ia o pauză de la tot și toate pentru că de câteva luni are o stare de neliniște și tot mai multe probleme care îi dau dureri de cap.

ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea Dragostei, perioadă încărcată. Fosta concurentă a luat o decizie radicală

„Am o perioadă extrem de încărcată sufletește în care vreau ajutorul lui Dumnezeu să îmi fac ordine în gânduri și în viața! De câteva luni am o neliniște și simt să fac o schimbare în viața mea!

În tot acest timp mă tot confrunt cu niște situații și realizez că dacă ai apărut pe tv sau în media vei fi condamnat pe viață la critică și întotdeauna lumea îți va pune o etichetă greșită.

ADVERTISEMENT

Deși în spatele ecranului sau a unei imagini realitatea poate fi alta! Se poate ca în spatele acestui tv să fie un om cald, respectuos, care poate nu îi place faptul că a ajuns pe tv și se luptă cu asta și imaginea pusă de către media!

Nu vreau să fiu foarte lungă, doar vreau să vă anunț că în curând voi dispărea din media datorită faptului că îmi doresc să mă apropii de Dumnezeu și să mă dedic lui și familiei”, a anunțat Ella de la Puterea Dragostei, pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea Dragostei, pauză totală. Care e motivul

Fosta concurentă de la Kanal D a menționat că în perioada următoare mai are câteva proiecte de onorat, iar după va lua o pauză de la tot, mai ales de la mediul online unde este foarte activă.

Fosta iubită a lui Jador se confruntă cu câteva probleme, unele dintre ele având mare legătură cu mama sa, care este grav bolnavă. În plus, Ella de la Puterea Dragostei le-a cerut oamenilor să fie buni cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

„Mai am câteva evenimente și câteva contracte pe care trebuie să le onorez, iar mai apoi mă voi retrage din tot! Vă mulțumesc pentru toată susținerea și pentru toate momentele pe care le-ați trăit alături de mine.

Mulțumesc pentru toate încurajările și toate sfaturile pe care le-am primit de la voi! PS: Nu judecați un om până nu-l cunoașteți și până nu trăiți alături de ei, media nu este viața reală!

Mulți oameni publici s-au îmbolnăvit și sunt în depresii datorită etichetelor puse de către unii oameni! Opriți-vă din a judeca și fiți mai buni! Noapte bună”, a completat Ella de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT
Tags: