Sport

Eliminare cu VAR în CFR Cluj – FC Voluntari. Naser Aliji, intervenții „criminale” asupra lui Manea și Deac în prima repriză

Naser Aliji este fotbalistul care a avut intervenții de-a dreptul criminale în prima repriză a meciului dintre CFR Cluj și FC Voluntari, însă arbitrul a avut nevoie de VAR.
31.08.2022 | 20:21
Eliminare cu VAR in CFR Cluj  FC Voluntari Naser Aliji interventii criminale asupra lui Manea si Deac in prima repriza
Naser Aliji, eliminat cu VAR în CFR Cluj - FC Voluntari, după o repriză cu intrări criminale. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Horia Mladinovic a avut nevoie de VAR pentru a-i acorda cartonașul roșu lui Naser Aliji, care îl lovise din plin cu piciorul pe Ciprian Deac.

Naser Aliji, eliminat cu VAR în CFR Cluj – FC Voluntari, după o repriză cu intrări criminale

Naser Aliji a avut o repriză plină de duritate în duelul dintre CFR Cluj și FC Voluntari. Mai întâi, albanezul l-a accidentat grav pe Cristi Manea, care s-a ales cu capul spart și care a fost schimbat ulterior de Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Horia Mladinovic nu i-a acordat nici măcar cartonașul galben lui Aliji după acea fază, iar în prelungirile primei reprize, același Aliji l-a lovit cu piciorul în piept pe Ciprian Deac.

Și de această dată, Horia Mladinovic l-ar fi iertat, acesta acordându-i inițial cartonașul galben albanezului, însă a fost chemat la margine pentru a revedea faza și i-a dat în cele din urmă cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

Aliji a încercat să își explice intrarea dură asupra lui Ciprian Deac, însă după ce a revăzut faza la VAR, Horia Mladinovic nu s-a lăsat înduplecat de rugămințile fotbalistului de la FC Voluntari.

  • 28 de ani are Naser Aliji

Cine este Naser Aliji, fotbalistul lui FC Voluntari

Naser Aliji este un fundaș lateral albanez, care poate juca și pe postul de mijlocaș. La FC Voluntari a venit din postura de jucător liber de contract după ce a plecat de la maghiarii de la Honved.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon de SuperLiga, Naser Aliji a jucat în cinci meciuri pentru FC Voluntari, reușind să ofere și o pasă decisivă.

Aliji este un produs 100% al Academiei de Fotbal a lui FC Basel și a mai jucat de-a lungul timpului în Germania, la FC Kaiserslautern, în Italia, la Virtus Entella, dar și în România, la Dinamo.

ADVERTISEMENT

La Dinamo, Aliji a jucat 16 meciuri în sezonul 2018/2019, reușind să dea o pasă decisivă. Acesta are și 12 prezențe în naționala Albaniei.

  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Naser Aliji, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: